2777
2789

منظور استارتر اوج جوانی ی زنه شادابی و طراوت صورت نه زیبایی

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه اکثرا همینو‌ میگن همیشه و به نظرم واقعا درسته

متاسفانه اصلا حقیقت نداره طراوت و شادابی ک از بیست سالگی تا نهایت بیست و نه سالگی ی زن هست دیگه تو هیچ سنی نیست و تکرار نمیشه هرگز (البته زیبایی به کنار)!

چند سالتونه استارتر؟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

خدمت اونایی ک هم میگن شادابی زن تا سی سالگیشه من الان دختر میبینم ۱۸سالشه شاداب بنظر نمیاد مثال پوستش از الان داغون شده :|| ولی برعکس دیدم بالای سی سال خیلی شاداب و با طراوتتر  از جوون ۱۸ ساله اس (ایشونی هم ک عرض کردم اهل ورزش و مربی ایروبیک بوده )

متاسفانه اصلا حقیقت نداره طراوت و شادابی ک از بیست سالگی تا نهایت بیست و نه سالگی ی زن هست دیگه ...

من بیست ‌نه ولی خودم حس می‌کنم الان جذاب‌ترم ، همه ی زنایی فامیلامون هم توی سی و سه تا سی و هشت خیلی جذاب ‌‌و خوشگل میشن فک کنم به ژنتیک و اینا هم هست ، من پوستم الان خیلی شاداب تر از قبله بدون چروک و اینا 

من بیست ‌نه ولی خودم حس می‌کنم الان جذاب‌ترم ، همه ی زنایی فامیلامون هم توی سی و سه تا سی و هشت خیلی ...

چروک ک مال سی و هفت هشت به بعده

شایدم از چهل سالگی تازه شروع میشه

چروک ک مال سی و هفت هشت به بعده شایدم از چهل سالگی شروع میشه تازه

من ده‌‌ تا دختر بیست ساله میشناسم که وقتی میخندن گوشه چشمشون جمع میشه و چروک میوفته. یا زیر چشمشون کبوده یا خنده خنده و اخم دارن، مادر من پنجاه سالشه هیچکدومو نداره ، منم ندارم خدا رو شکر 

چروک ک مال سی و هفت هشت به بعده شایدم از چهل سالگی تازه شروع میشه

تو اینستا عروسا رو ببین قبل از آرایش ، چقد چشماشون گود و کبوده زیرش ، همشون هم بیست و‌خورده این ، ژنتیک خیلی مهمه 

من ده‌‌ تا دختر بیست ساله میشناسم که وقتی میخندن گوشه چشمشون جمع میشه و چروک میوفته. یا زیر چشمشون ک ...

کاری نداره میتونید عکس (بدون ارایش )بیست و پنج سالگیتون رو با عکس ۳۳و ۳۵سالگیتون بعدا مقایسه کنید!! 

فقط وفقط ژنتیک 

الان خانم ۲۸ و ۹ ساله سراغ دارم پیر شده اما سن خیلی بالا سراغ دارم حتی ی چروک نداره

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....