2777
2789
فقط وفقط ژنتیک  الان خانم ۲۸ و ۹ ساله سراغ دارم پیر شده اما سن خیلی بالا سراغ دارم حتی ی چروک ...

یه همکلاسی داشتم همیشه پوستم صاف و سفید بود عینه اینه ، 

کلی هم پزشو میداد، حتی تو عروسی هم کرم نمیرد میگفت پوست به این خوبی دارم حیفه ، تو کلاس ما همه پر از جوش ، یعنی عقده کرده بودم از بس از خودش تعریف می‌کرد و‌مسخره می‌کرد بقیه رو ،

پارسال عروسیه دوستم دیدمش انگار ده سال از من بزرگ‌تر بود، پوستش پر از چین ‌چروک ، زیر چشم گود ، فکر کردم مریضه ، دوست مشترکمون گفت اینا جنسش همینه ، بعد از بیست وپنج یهو پیر میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم به سن ربطی نداره ادم اگه از اول خشگل باشع تا اخرم قشنگه فقط یکم پوست شل و چروک میشع ولی بازم زیباییشو حفظ میکنه ننه جان من که من میشم نتیجش چشماش ابیه درسته چروک زیاد داره ولی پوست سفید و چشمای ابی داره یه جیگریه خدا حفظش کنه عاشقشم😍😍❤

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨