2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر مقنعه 😂😂😂😂😂

نه به خاطر خنده هامون با دوستام حتی به ترک دیوارم میخندیدیم

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
از مغنه متنفرم😂😂😂😂😂آنقدر خوشحالم مدرسه رفتن تموم شد😀😀😀😀

من از اين حاج خانوم جلسه ايي تصورت ميكنم 😂😂😂

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
تو کشورای خارجی هم اسم بچه هاشونو ست انتخاب میکنن؟

به چیزی پی بردی 😜😜😎😎😎

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
من از اين حاج خانوم جلسه ايي تصورت ميكنم 😂😂😂

پس واجب شد یه دهن واسمون بخونه 😂😂😂😂

نه من خيلي كم ديدم كه اسامي نزديك به هم انتخاب كنن

اره چون  اسم‌ بچه های ادم معروفای اروپایی یا امریکایی رو میبینم اصلا شبیه به هم نیستن....شما فامیل همسرتون رو گرفتین؟ چون تو کشورای خارجی هر کی ازدواج میکنه با فامیل همسرش صداش میزنن

و خدايي كه به شدت كافيست🌱