2777
2789
عنوان

برنامه عشق ابدی

234 بازدید | 32 پست

من این برنامه رو نگاه نمیکردم

یه مدته هرجا میرم حرفش میزنن

کنجکاو شدم...رفتم یوتوب ، کوته ویدئو های زیادی از این برنامه نگاه کردم کاملا فهمیدم چی به چیه

و خب خیلیا دیدم تو مجازی میگن بدآموزی داره اینا

حالا من کاری به این حرفا ندارم 

و نمیرم وقتم هدر بدم همشو نگاه کنم

ولی یک چیزی هست اینه  در واقعیت در اطرافم همچین آدمایی زیاد هستن مثل شرکت کننده های عشق ابدی که تو روابط با جنس مخالف آزاد و بازن

بنظرم کار از بدآموزی گذشته

چندسال پیش تو دانشگاه همکلاسایی داشتم که با دوسپسرشون شمال میرفتن و خونه رلشون میرفتن و یه اتفاقاتی بینشون میفتاد...

یا خیلی سال پیش تر مدرسه بودیم تو سطل آشغالای دستشویی مدرسه یک چیزایی می دیدیم....

و اینقدر خیانت و تنوع طللبی اطرافم میبینم

بنظرم زندگی ها ی الان از عشق ابدی ‌،، بی بند وباری بیشتری داره

البته منظورم همه نیست هنوز خانواده هایی هستن  حفظ میکنن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم درسته که یه سریا همین الانم اینطورین ، ولی پخش این برنامه ها دید اون چهارتا آدمی که دارن درست زندگی میکنن روهم تغییر میده

مشکل فقط پایه و اساس برنامه نیست،کاش حداقل دوتا آدم حسابی میاوردن

بنظرم درسته که یه سریا همین الانم اینطورین ، ولی پخش این برنامه ها دید اون چهارتا آدمی که دارن درست ...

برای نووجونا که اصلا خوب نیست برای جوونا بهتره

خودم مذهبیم

فقط میخواستم بگم قبلتر از اینها جامعه بد شد

آره بابا اینا همونان ک فک میکنن مشکلات جامعه ب خاطر ماهوارس 😂بعدم اگ ب دید تحلیلی نگاش کنی اتفاقا م ...

والا سه ساله ماهواره داریم همه جور فیلمی هم دیدم 

پس دلیل بر اینه که خیانت کنم 

آدم باید ذاتش درست باشه 

همسرمو با همه ی مشکلات دوست دارم 

آره بابا اینا همونان ک فک میکنن مشکلات جامعه ب خاطر ماهوارس 😂بعدم اگ ب دید تحلیلی نگاش کنی اتفاقا م ...

من خودم آدم اپن مایندی هستم و دید بازی دارم به مسائل

ولی کاملا مخالف این برنامه و شرکت کننده هاش هم هستم

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

دیگه قبحش ریخته.... 

قبلا یادم میاد روم نمیشد کلمه دوست پسر رو به کار ببرم. 

ولی الان هرکسی دوست پسر نداشته باشه اسکل و عقب موندس... 

اول هر گتاهی یه نچ نچی وجود داره ولی اونقدر تکرار میشه که عادی میشه. 

من حتی یادمه تولباس پوشیدن مانتوم کوتاه بود خجالت میکشیدمم... اما الان چون بلنده خجالت میکشم.... 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
من خودم آدم اپن مایندی هستم و دید بازی دارم به مسائلولی کاملا مخالف این برنامه و شرکت کننده هاش هم ه ...

تو همممه کشورا ساخته شده

ی شو ه فقط

ی چیزی تو مایه های بفرمایید شام