2777
2789
عنوان

خواستگار

525 بازدید | 77 پست

سلام دوستان من یه خواستگار متدین دارم که شغلش کابینت سازیه و دیپلم ومنم متدین و لیسانس و کارمند به نظر شما این اختلاف تحصیلی مشکلی ایجاد نمی کنه،حقوق کابینت سازا چطوریه میشه روش حساب کرد

«اللهم عجل لولیک الفرج»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد باید بالاتر باشه یا نهایت مساوی

منم اینجوری دوست دارم و قیافه من از پسره بهتره ،تا حالا پسره رو ندیم ،ولی مرد خوب و سالم تو این دوره زمونه کم پیدا میشه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
واقعیت مرد پایین تر از زن حس خوبی بهم نمیدهحداقل مساوی خوبه

من خواستگار زیاد داشتم تحصیل کرده هم بودن ولی متاسفانه شعور نداشتن

«اللهم عجل لولیک الفرج»
حالا برو ببینش شاید اخلاق خوبی داشت تحصیلات رو هم میشه بعدا خوند و حل کرد البته ب شرط اخلاق و منش خو ...

فعلا فقط حرفه رسمی نشده،ولی میگن اخلاق خوبی داره وقیافش معمولیه

«اللهم عجل لولیک الفرج»

اگه جفتتون متدین واقعی باشین هیچ مشکلی نیس و اگه خودتم متدینی خیلی درگیر درامدش نباش خدا گرسنت نمیذاره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من شوهرم ارشد داره الان داره برای دکترا میخونه من دیپلم دارم چرااین. چیزا برای مردامهم نیست؟

عشقتون پایدار انشالله شماهم می خونید ،متاسفانه خانمها زیاد چشم و هم چشمی می کنن

«اللهم عجل لولیک الفرج»
اگه جفتتون متدین واقعی باشین هیچ مشکلی نیس و اگه خودتم متدینی خیلی درگیر درامدش نباش خدا گرسنت نمیذا ...

من نگران گرسنگی نیستم ،بیشتر مشکلات زناشویی به خاطر بیکاری مرداست و وقتی مرد بیکار میشه افسرده و عصبی میشه و اخلاقش به کل عوض میشه

«اللهم عجل لولیک الفرج»
من نگران گرسنگی نیستم ،بیشتر مشکلات زناشویی به خاطر بیکاری مرداست و وقتی مرد بیکار میشه افسرده و عصب ...

در حالت عادی کابینتی خوبه اما هر شغلی میتونه کم و زیاد بشه و خودتم همینی و فرق متدین با غیر متدین در توکل و اعتماد به خداست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

منم اینجوری دوست دارم و قیافه من از پسره بهتره ،تا حالا پسره رو ندیم ،ولی مرد خوب و سالم تو این دوره ...

اگه از نظر ظاهری به دلتون نشسته و سالمه که بهش فکر کنید بیخود و بی جهت رد نکنید.

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه