2777
2789

من ۲سال پیش تو کلاس کنکورم با یه پسری همکلاسی بودم

اون روزا رابطمون خیلی خوب بود همش چت میکردیم ، حرف میزدیم و اینا خیلی باهم شوخی داشتیم

تا اینکه من بعد از کنکور دیگه رفته رفته رابطمون کم تر شد و دیگه وارد دانشگاه شدیم جفتمون سرمون شلوغ شد دیگه رابطمون قطع شد 

تا اینکه دیروز زنگ زد من خیلی سورپرایز شدم کلی باهم گفتیم خندیدیم یکساعت تلفنی حرف زدیم یهو گفت من جلو در خونتونم بیا پایین ببینمت . رفتم جلو در نشستم تو ماشینش دیدم دو تا هم بستنی برجی خریده بود از این خیلی بلندا دو ساعت طول کشید تا خوردیمش کلی چالشی بود خوردنش در حینشم کلی مسخره بازی دراوردیم و از هر دری حرف زدیم ، کلیم بهم گفت چقدر تغییر کردی چقدر خوشگل تر شدی

اخرش که بستنیه تموم شد به شوخی گفتم این چی بود خریدی چقدر سخت بود خوردنش

گفت که اخه مناسبتی بود گفتم خاص باشه 

گفتم چه مناسبتی ؟ گفت عقد کردم با فلانی ( من فلانی رو میشناسم )😶😶😶

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا کرک و پرم ریخت چه برسه به تو خوب چرا اومده بود پس دیدن تو؟

همووووون 

من اصلا نزدیک ۱ سال و نیم بود که هیچ خبری ازش نداشتم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بعد تو چی گفتی بهش؟

والا من دروغ چرا یهو چند ثانیه خشکم زد 

بعد دوباره با لبخند گفتم عه مبارکه اینا دختر خوبی بود خوشبخت بشید

بعدم سریع خداحافظی کردم

اصلا نپرسیدم جدیدا ازدواج کردید یا خیلی وقته 

شیرین عقل بود؟ تهش چه اینجوری شد

نه والا مثلا نخبه ست 😂😂

یعنی با یکی دیگه عقد کرده؟آخرش خیلی بد بود 😔

اره با همکلاسیمون عقد کرده

جات باشم بازم زنگ زد ج نمیدم

دیگه فکر نکنم زنگ بزنه

دیروزم بعد یکسال و نیم زنگ زد 

خب می گفتی چرا اومدی ب من میگی

من شوک شدم 

ولی زورکی یه تبریکی گفتم که نگه حسودی کرد 

یکی دو دقیقه بعدم از ماشینش پیاده شدم