2777
2789

قرار نیست دیگه سایت بیام

حالا چون داشتیم میرفتیم مشهد اومدم اسم کاربرا بنویسم ببرم حرم(خواستید تاپیک قبلم هست اسمتونو بگید)

یهو پروفایلارو دیدمم

چقدر گوگولی شدن🥰😍

وای من همین حالا راجب حرم امام رضا تاپیک زدم میای تاپیکم

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ایشالا حاجت رواشی میشه برای منو عشقم دعا کنی رابطمون خوب بشه همدیگرو ببینیم بهم برسیم؟

مرسی ازت خودم هرچی دعا کردم نمیشه تو میری اونجا از امام رضا بخاه ممنوتم اسمم مبیناست

عاشقم❤️

التماس دعا🥲🤝

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

سلام عزیزم ایشالا حاجت رواشی میشه برای منو عشقم دعا کنی رابطمون خوب بشه همدیگرو ببینیم بهم برسیم؟مرس ...

عزیزم آخرشب میخوام بنویسم شاید یادم بره همون تاپیک قبلم بنویسی ممنون میشم💓

خیلیم عالی ایشالا مشکلای دیگه سایتم حل کردن دیگه؟

والا من نمیدونم من تازه اومدم تو سایت ولی منظورتون چه مشکلاتی هست 

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131

بله برای ما که پروف نداریم سایت گذاشته

اینارو خود سایت گذاشته؟ 

خیلی ضایع هست خداروشکر ما پروفایل داشتیم

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

اینارو خود سایت گذاشته؟ خیلی ضایع هست خداروشکر ما پروفایل داشتیم

بله خود سایت گذاشتند 

پیوند های قدیمی با شکل گیری پیوند های جدید می‌ شکنند  https://daigo.ir/secret/71666606131