2777
2789
عنوان

چه بد گذشت پنجشنبه بجز توپم که درستش کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 45 پست
لطفا بگو چه جوری درست کردی اگه حالشو داری

عزیزم زیاد سخت نیست. یه توپ بازی ازین راه راه قدیمیای خودمون.  خریدم. یه قسمتشو پاره کردم و روبان اویز شونده رو نصب کردم ،بعد گلهاشم که خریدم با چسب حرارتی چسبوندم. 

البته من کلا همیشه راه سخت و طولانی رو انتخاب میکنم توپم بزرگ بود و شکوفه ها کوچک. اگه گلا بزرگتر باشن زودتر میشه 

😈😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زشته. اینو نذاری تو هفت سینت ها...آبروت می ره. پشت سرت حرف می زنن...خیلی خیلی زشت و بی سلیقه در ...

😂😂😂😂😂

اینو از دست پسر شیطونم درت کردم که اویزون کنم هفت سینمو هم بهش وصل کنم تا پسرم نتونه خرابکاری کنه😁😁😁😁😁😁

😈😇
😂😂😂😂😂 اینو از دست پسر شیطونم درت کردم که اویزون کنم هفت سینمو هم بهش وصل کنم تا پسرم نتونه خرا ...

چه بامزه. مامان خلاقی هستی!  

خیلی خوشگل شده. چه رنگای قشنگی داره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خیلی زشته. اینو نذاری تو هفت سینت ها...آبروت می ره. پشت سرت حرف می زنن...خیلی خیلی زشت و بی سلیقه در ...

چی میگی تو چرا میزنی تو ذوقش خیلی قشنگه اگه هم بد باشه نباید اینجور گفت

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
عزیزم زیاد سخت نیست. یه توپ بازی ازین راه راه قدیمیای خودمون.  خریدم. یه قسمتشو پاره کردم و روب ...

خیلی خیلی قشنگه.  اگه چسب حرارتی نباشه با چسب مایع میشه بچسبونم؟ و اینگه این گل هارو به چه اسمی خریدی ؟ یعنی برم بگم چی میخوام؟ 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

میشه بگی چطور توپ رو ربان وصل کردی بادش  نخوابید .بعد شکوفه هارو چند خریدی و چطور هفت سین بهش میزنی

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
من فهمیدم جریانش چیه. 😂😂😂😂😂

شوخی کرد؟؟؟

اخي طفلي خوشش اومده معلوم نيست ميگه بنداز دور من بردارم

آهااااا ببخشید