2777
2789
عنوان

چه بد گذشت پنجشنبه بجز توپم که درستش کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نفهميدي شوخي كرد??!!!

نه خیلی عصبیم الان

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
ن بچم خاب بود البته خیلی گریه کرد تا خابید.

اميدوارم موضوعي كه انقدر ناراحتت كرده زودتر مرتفع بشه ميفهممت خودمم گاهي به حدي از عصبانيت رسيدم كه اين كارو كردم ولي اي كاش بيشتر خودمو كنترل ميكردم

میشه بگی چطور توپ رو ربان وصل کردی بادش  نخوابید .بعد شکوفه هارو چند خریدی و چطور هفت سین بهش م ...

دقیقا تا چاقو رو زدم گفت فیسسسسسسس ولی چون از اون تو پلاستیکیای قدیمی بود مچاله نشد.

دوتا زخم به فاصله دوسانت کنار هم زدم رو توپه،بعد روبانو از ش رد کردم که گیر باشه،روبانو گره زدم که محکم باشه،بعد گره رو رد کردم سمت داخل توپ انگار حلقه زنجیر توپ و روبان بهم وصل میشه. امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

😈😇
اميدوارم موضوعي كه انقدر ناراحتت كرده زودتر مرتفع بشه ميفهممت خودمم گاهي به حدي از عصبانيت رسيدم كه ...

ممنونم. اره برام دعا کن. چون نمیخام یه مامان عصبی باشم. به شوهرمم گفتم. همه این کارای هنریم که میکنم فقط برای تقویت روحیمه،حتی اگه هیچ ارزش و زیبایی نداشته باشه.

😈😇
ممنونم. اره برام دعا کن. چون نمیخام یه مامان عصبی باشم. به شوهرمم گفتم. همه این کارای هنریم که میکنم ...

افرين دختر قدم بسيار مثبتي برداشتي براي خودت و زندگيت اگر امكانش رو داري برو پيش يك مشاور كار كشته تا روي عصبانيتت كار كنه اين كار به من خيلي كمك كرد

افرين دختر قدم بسيار مثبتي برداشتي براي خودت و زندگيت اگر امكانش رو داري برو پيش يك مشاور كار كشته ت ...

اینجا مشاور خوب نداره. قبلا رفتم. ولی روی خودم زیاد کار میکنم. زیاد مطالعه میکنم. توکلکردم به خدا

😈😇