2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره از اون کاربرایی که

153 بازدید | 22 پست

وسط درد و دل اینو و اون که میبینن طرف تو زندگیش اختلاف داره و داره راجب خیانت همسرش یا مشکلاتش میگه میان میگن 

تو که اختلاف داشتی چرا بچه آوردی؟

تو که فهمیدی طرفت مشکل داره چرا بچه سومو آوردی؟

واقعا متنفرم از این جور افراد یه جمله یه جا دیدن و یاد گرفتن تو هررررر تاپیکی که طرف از بدی شوهرش و سختی زندگیش بگه فوری میان کپی پیست میکنن که چرا بچه آوردی؟؟؟

آخه به تو چه روانی عقده ای

مگه تو نکیر و منکری که سوال حواب میکنی طرفو

و شروع میکنی باغچه طرفو بیل زدن

یارو اومده برا درد و دل و راهنمایی که از اینجا به بعد اگه کسی میتونه مرحم باشه یا راهنمایی کنه...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راس میگه دیگه منظورش اینه ادم عاقل وقتی میبینی با شوهرت بعد ۲ سال هنوز اختلاف داری سر هرچیزی بحث میکنی چرابچه دارشدی اگه بچه نداشتی راحت جدامیشدی برمیگشتی خونه بابات حالا بخای جداشی ی نون خور اضافه هم باخودت میری چ برسه ۳ تا باشه هیچ کس قبول نمیکنه دیگه خودتو با اون سه تا بچه باید بسوزی بسازی کجاش حرفش بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راست میگن وقتی میدونی طرفت آدم زندگی نیست چرا یه طفل معصوم رو هم درگیر این ماجرا میکنی ۳ تا بچه کمه ...

راست و دروغشو کار ندارم به کسی اصلا ربط نداره

طرف تاپیک زده و راجب موضوع تاپیک باید نظر بدن نه اینکه سرشونو تا گردن تو نشیمنگاه طرف کنن

هر کس هر کاری که کرده دلایل خودشو داشته و خیلی وقتا دوست نداره به دیگران توضیح بده شاید دلایلش شخصی یا به هر دلیل دوست نداره راجبش حرف بزنه...

این که طرف راجب موضوع خاصی سوال میکنه مجوز برا شخم زدن زندگی و گذشته طرف و اظهار نظر راجب هر چیزی نیست....

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

حس مادری به نظرم  یکی از شیرین ترین حس برای یک زن هست و منم اون زمان که سنی هم نداشتم و شرایط طلاق هم نداشتم تصمیم گرفتم با تجربه کردن این حس کمی از غم هام کم کنم و اگر کسی بهم اینو بگه شاید ناراحت بشم 

و خودمم سعی میکنم هیچ وقت از این اصطلاح استفاده نکنم 

راست و دروغشو کار ندارم به کسی اصلا ربط ندارهطرف تاپیک زده و راجب موضوع تاپیک باید نظر بدن نه اینکه ...

اون خانم دلیل جدا نشدنش ۳ تا بچه هاش بود 

پس کاربرا حق دارن درباره بچه هاش هم صحبت کنن

و اینکه توی سایت عمومی نمیشه از همه انتظار رفتاریو که ما دوست داریم داشته باشیم

صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

تنفر شما کار اشتباه یک آدم رو توجیه نمیکنه

کسی که زندگی درستی نداره 

کسی که شوهر بدی داره 

حق نداره یک نفر دیگه رو وارد این دنیا کنه.

ما زمانی حق داریم کسی رو وارد این جهان کنیم

که اولا نسبت به وظیفه‌ی خودمون آگاه باشیم

یعنی پدر و مادر خوبی باشیم

بتونیم با بچه‌مون حرف بزنیم

حوصله داشته باشیم 

بتونیم رفاه براش فراهم کنیم

و بعد از انتخاب شریک زندگی مطمئن باشیم

وگرنه تولید مثل رو حیوانات هم بلدن.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اون خانم دلیل جدا نشدنش ۳ تا بچه هاش بود پس کاربرا حق دارن درباره بچه هاش هم صحبت کننو اینکه توی سای ...

انتظار رفتار که ما دوست داریم؟

یا انتظار رفتار استاندارد؟

این خیلی طبیعیه که همه فرهنگ سازی کنن راجب موضوع طرف نیاز داره راهنمایی بدن نه اینکه گذشته ای رو شخم و سرکوفت بزنن که نمیشه تغییرش داد

خود خدا تو یوره ی طلاق نگفته اگه بچه داری بسوز و بساز این مردم ما ول نمیکنن...

تازه اگه موضوع دلسوزی برا بچه ها هم باشه میتونن راهنمایی بدن تا بزرگ شدن بچه ها صبر کنه

یا راهکار های دیگه....

ولی سرکوفت زدن گذشته ای که قابل تغییر نیست چه سودی بجز عقده گشایی داره؟

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

هرکسی لیاقت مادر پدر شدنو نداره اینو از منی بشنو که همه نوجوونی و جوونیم قربانی پدر و مادرم شد و فقط ...

درسته هر کسی لیاقت پدر مادر شدن نداره 

ولی حرف من اینکه که طرف که میاد تاپیک میزنه برا راهنمایی شدن میاد نه قضاوت و تنبیه 

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

انتظار رفتار که ما دوست داریم؟یا انتظار رفتار استاندارد؟این خیلی طبیعیه که همه فرهنگ سازی کنن راجب م ...

به تنفرت ادامه بده 

هرچی بهت بگم بازم متوجه نمیشی 

همین کارو با زندگیت بکن بعدا بچه هات که بهت بد و بیراه گفتن متوجه میشی

تنفر شما کار اشتباه یک آدم رو توجیه نمیکنهکسی که زندگی درستی نداره کسی که شوهر بدی داره حق نداره یک ...

دقیقا من کسی ام که اگه پدرمادرم حیوون بودن زندگیم راحت تر بود در این حد بگم🙂 منتها جالش اینه که اینو تو ایران بگی میگن بچه ناخلف و نمک نشناسی:)