2777
2789
عنوان

معرفی ضدافتاب بی‌رنگ

76 بازدید | 12 پست

سلام خانما وقت بخیر. لطفا ضدآفتاب‌های بی‌رنگی که استفاده کردین و واقعا محافظت داشتن رو برای پوست معمولی معرفی کنین

ترجیحا ایرانی یا خارجی‌ای که توی داروخانه پیدا بشه و احتمال فیک بودنش کم باشه، مرسی 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیما روشن اخیرا ی ضد آفتاب بیرنگ تولید کرده به نظرم اونو امتحان کن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

تو گرمای خوزستان من برایت مکس و سنتلا استفاده کردم راضی بودم محافظت خوبی داشت 

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

استارتر ببخشید شما آخرش لپ تاپ خریدین و راضی بودین ؟

سلام عزیزم سرفیس گرفتم ولی نگه نداشتم، من باهاش ارتباط نگرفتم رابط لمسی ویندوز درست کار نمیکرد مثلا میزدی روی یه ایکون یا یه خطی میکشیدی، یه لگ کوچیک داشت 

حالا در نظر دارم روی لپ‌تاپ لمسی‌های ایسوس تحقیق کنم، احتمالا اینو بگیرم

سلام عزیزم سرفیس گرفتم ولی نگه نداشتم، من باهاش ارتباط نگرفتم رابط لمسی ویندوز درست کار نمیکرد مثلا ...

سلام ممنون ازتون 🙏🏻🌺

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹