2777
2789
عنوان

شبهای روشن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 43 پست
مال ما کوچیک بود. یکی از نی نی سایتی ها مسخره ام کرد. بخدا دلم بد شکست خدایا شکرت که جای حقی به هف ...

بسلامتی مبارکتون باشه واقعا برای بعضیا ک مسخره میکنن متاسفم میخان چی رو ثابت کنن بی شعوریشونو عزیزم بیخیال اگ منم چیزی گفتم ناراحت نشی زود قضاوت کردم بازم مبارک

خدایا من هیچی به خاطره شوهرم یه نی نی سالم بهمون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی مبارکتون باشه واقعا برای بعضیا ک مسخره میکنن متاسفم میخان چی رو ثابت کنن بی شعوریشونو عزیزم ...

نه عزیزم.

انشالله همه به خواسته قلبیشون برسن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
مبارکتون باشه ایشالاباخانواده لحضات شادی با تی وی جدیدتون بگزرونین❤❤❤❤ای جان

قربون لطفتون. مرسی که انقدررررر باشعورین

عزیز دلم الهی به خوشی استفاده کنی مبارکت باشه 🌸🌸🌸🌸🌸

فدات

بخدا تو کار خدا موندم.

در عرض یک هفته به خواسته ام رسیدم

انقدر حالم خوبه از خدا میخوام همه یه همچین حسی داشته باشن😍😍😍

[QUOTE=54855897]فدات بخدا تو کار خدا موندم. در عرض یک هفته به خواسته ام رسیدم انقدر حالم خوبه از خدا میخوام همه ی ...[/QU

خدا رو شکر 

برای همه دعا کن 

برای منم دعا کن به چیزی که میخوام برسم 

خوشحالم که خوشحالی از خدا میخوام که حال دل همه خوب باشه 

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️
[QUOTE=54855897]فدات بخدا تو کار خدا موندم. در عرض یک هفته به خواسته ام رسیدم انقدر حالم خوبه از خدا ...

ممنونم عزیزم. انشالله حال دل همتون همیشه خوب باشه و به خواسته های قلبیتون برسید😙😙😙