2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 62 پست
من سرزنش نخاستممگر اینکه اونم چی نفهمیدم

سرزنشت نکردم گفتم شخصیت خودتو با اینکار پایین نیار 

من خودم اشتباهاتی داشتم دلم نمیخواد کس دیگه ایی اشتباهی بکنه 

اونم کار شما رو برات انجام بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر گوش حلق و بینی،،،اینجا کسی نمیتونه راهنماییت کنه،فکر نکنم زگیل تناسلی اینقدر زود خودشو نشون ...

اره منم میدونم سریع نشون نمیده خودشو ولی چرا نگرانم چون میگم که ۳ ۴ ماع پیش داشتم

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍
ان شاءالله که چیزی نیس برو دکتر و دیگه رابطه نداشته باش خودت ببین اصلا به استرسش میارزه؟

بهش گفتم همین فردا برو تست بده😔 که داری یا نه

نه دیگه برقرار نمیکنم😞😞

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍

چطور حاضرید برای یه نر ، این کثافت کاری ها را بکنید

اونم نری که هیچ مسئولیتی در قبال شما نداره و فقط واسه رفع نیاز میاد سمتتون 

واقعا فکر کردید شما را میخواد یا قراره از این آدم واستون شوهر دربیاد 

فقط کافیه چهار بار به درخواستش جواب رد بدید ، اون موقع با شخصیت واقعیش آشنا میشید 

تو رو خدا برا خودتون و جسمتون ارزش قائل بشید 

چطور حاضرید برای یه نر ، این کثافت کاری ها را بکنید اونم نری که هیچ مسئولیتی در قبال شما نداره و فقط ...

یاد بگیر فقط تو حیطه ای که شخص داره سوال میپرسه جواب بده الان مساله ایشون چیز دیگه ای هست نیاز به رو منبر رفتن نداره