2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ارزش خودتونو میارین پایین و اونم با یکی که همسرتون نیست😑😑😑😔

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

برودکتر شایدباکتری باشه  مرداخیلی غیربهداشتی و کثیفن ازاینکارانکن رعایت بهداشت لازمه

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
اسی الان به ذهنم رسید فصل گرما دونه و آفت و التهاب هم تو دهن زیاد پیش میاد ها شاید اینم باشه باز بنظ ...

باشه دستت درد نکنهه مرسیی از کمکت 

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍
من اوایل چندبار برای همسرم انجام دادم چنان بی ارزشم کرده بود که نگو😐😑منم گفتم حالم بد میشه دیکه نم ...

این اصلا انحراف جنسیه که از فیلم های خاک بر سری دراومده

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یاد بگیر فقط تو حیطه ای که شخص داره سوال میپرسه جواب بده الان مساله ایشون چیز دیگه ای هست نیاز به رو ...

تا کی میخواید سرتون را زیر برف نکنید 

یاد بگیرید به جای ماهی دادن به طرف ، ماهی گیری یادش بدی 

یادش بده انسان هست و باید برای خودش ارزش قائل بشه 

یادش بده یه نره خر بی همه چیز حق  نداره به خودش اجازه بده به حریم و جسم یه زن وارد بشه 

یادش بده چشمش را باز کنه و راه درست را انتخاب کنه 

یادش بده کالا نیست که ازش استفاده کنن 

یادش بده آگاه بشه نه اینکه کبک بشه و سرش را زیر برف کنه 

این اصلا انحراف جنسیه که از فیلم های خاک بر سری دراومده

اونا فیلم هستن مثل رابطه از پشت که خیلی بده و عوارض داره یه دوستم  زمان دانشگاه میگفت خارجیها اینهمه از پشت میدن هیچیشونم نمیشه!!! 

تا کی میخواید سرتون را زیر برف نکنید یاد بگیرید به جای ماهی دادن به طرف ، ماهی گیری یادش بدی یادش بد ...

دوباره به همون جواب قبلی مراجعه کن تا کسی در مورد چیزی از شما نظر خواسته موعظه نکنید اسی یه سوال بهداشتی داشت و در همین خصوص فقط درسته صحبت کردن. 

این ی مسئله شخصیه

حس نمیکنید مسئله های شخصی زیادی داره عادی سازی میشه و زیادی داره عمومی میشه 

حس نمیکنید این سبک مسائل شخصی داره دنیا را به گند و کثافت میکشه 

حس نمیکنید همین مسائل عادی و شخصی ، داره زندگی ها و جوان ها را نابود میکنه