2777
2789
عنوان

بازیگری

107 بازدید | 30 پست

از اول تعطیلات مدرسه دارم به مامانم اصرار میکنم میخوام برم کلاس بازیگری میگه نه 

نمیفهمم چرا واقعاً اینقدر علاقه دارم دوساعت تو اتاقم فقط دیالوگ کار میکنم 

بهش گفتم فلان جا یه کلاس خیلی خوب و خوش قیمت پیدا کردم گفت نه بدرد نمیخوره میگه سرکلاسی بخواهی میبرنت ولی این نمیزارم بری

نمیفهممم

میگه زیاد خیالاتی میشی گفتم اگر به این چیزاست خب همین الانم هستم پس بزار برم با عصبانیت گفت هرکاری میخواهی بکن

همش تا میگم بازیگری دعوامون میشه 

چیکار نم؟

پشت صحنه بازیگری واسه خانوما خیلییی کثیفه

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نرو 

هدفت محترمه

ولی بازیگری راه درستی نداره

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

واسه همشون اینطور نیست

تت ایران واسه همشونم همینه گلم.

برو مصاحبه بازیگر های خانومی که الان تو خارجی رو ببین. فقط ببین چیا میگن راجع به شغلشون تو ایران 

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

تت ایران واسه همشونم همینه گلم.برو مصاحبه بازیگر های خانومی که الان تو خارجی رو ببین. فقط ببین چیا م ...

الناز ملک،لاله مرزبان،ترنم کرمانیان 

آدمایی هستن که از این راه نرسیدن به موفقیت

تت ایران واسه همشونم همینه گلم.برو مصاحبه بازیگر های خانومی که الان تو خارجی رو ببین. فقط ببین چیا م ...

دلم نمیخواد به زندگی عادی داشته باشم و آخرش هیچی نشم و هیچکس منو نشناسه میخوام به جاهای بزرگی برسم ولی نمیدونم چطوری

دلم نمیخواد به زندگی عادی داشته باشم و آخرش هیچی نشم و هیچکس منو نشناسه میخوام به جاهای بزرگی برسم و ...

از نظر علمی خیلیا به یه جایی رسیدن و معروف شدن😃

فقط میخوام بگم تنها راه معروف شدن بازیگری نیست

حتی از بلاگری هم خیلیا معروف میشن:)

واسه همه اینطوری نیست

من با دوتا کارگردان تو رابطه بودم 

بازم میگم هدفت محترمه 

ولی همشون همینطورن 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

نوجوونی خیالات داری ! بعضیا که بازیگری دوس دارن تو بچگی و نوجوونی بیشتر دنبالش هستن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

من با دوتا کارگردان تو رابطه بودم بازم میگم هدفت محترمه ولی همشون همینطورن

واقعاً داری میگی؟

ولی کارگردانایی مثل تینا پاکروان هم هستنا بانو زیبا خوش چهره و خوش اخلاق

عشق بازیگری دارم آخه😭🤧

چند سالته؟ از طریق مدرسه اقدام کن اگه کوچیکی. برو هنرستان بعد کنکور هنر رو بده برو رشته بازیگری