2777
2789
عنوان

کی پانیک اتک رو تجربه کرده😕

163 بازدید | 49 پست

دختراکدوتون پانیک خفیف داشتید.

علایم 

زمان وقوع

مدت حمله

بعد حمله 

نحوه درمان 

خودتون رو بگید تا به سایر دوستان کمک بشه 

من خودم خوب شده بودم تو کرونا داشتم دیشب اینجوری شدم توی خواب با تپش قلب بالا شروع شد بی نهایت رفت بالا صداش می آمد ،بعد چهل ثانیه اومد پایین بعدش لرزیدم  و گریه کردم.

دوباره اسنترا رو شروع کردم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه منم داشتم انقدر سر چیزای بیخود ،خود خوری کردم اینطوری شدم یه مدت هم افسردگی گرفتم و سرکار نرفتم دکتر گفت همش بر می گرده به اعصابت ،الان با توکل بر خدا دارم کنترل می کنم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
کمکت کرده؟منم افسردگی گرفتم همش گریه میکنم خوبه بنظرت قرصه؟

عزیزم من هم مثل شما به مصرف دارو مقاومت داشتم تا اینجا جونم به لبم رسید و با تپش قلب های خیلی شدید از خواب می پریدم .این قضیه برای سال ۱۴۰۰ زمان کروناست.

اکو و نوار دادم قلبم سالم بود.تا این که تصمیم گرفتم دارو رو شروع کنم اون سال از محیط کار سمی خارج شدم.استترا واقعا برای من معجزه کرد.با وجود تمام گاردی که به دارو داشتم.

من روتین ورزش و رژیم داشتم که توی جنگ بهم خورد تا الان که دیشب بعد چندسال این اتفاق افتاد.در کل همیشه خودبیمارانگاری وسواسی شروع و هشدار دهنده یک پانیکه برای من.من دوباره دارو رو می خوام شروع کنم.چون کیفیت زندگی من الان خیلی بهم ریخته.اونایی که پانیک تجربه کردن می دانند.ترس از دوباره اتفاق افتادنش از خودش بدتره

شاعت ۱ شب بود علائمم سرم سنگین بود و سرکیجه و سر درد داشتم، حالت تهوع، دستام میلرزید، دست و پاهام یخ ...

علائم ها متفاوتی واسه من اولین بار چند روز قبلش هرچی می خواستم بخورم فکر می کردم تو گلوم داره گیره می کنه که یک شب ناگهان تپش قلب بالا توی گوش حس می کردم .بعد بی حسی و سوزن سوزن شدن دستتا.این اولین بار بود که نمی دونستم پنیک چیه و واقعا فکر کردم دارم میمیرم

واکنش اسنترا و زولپیدم و پرگابالین به پنیک اتکای من یه شوخی مسخرس

یعنی هنوز نتوانستیم کمترش کنید؟ یا کنترلش کنید؟شاید یک عامل استرس محیطی دارید؟ی محل زندگی سمی پارتنر سمی یا محل کار سمی

متاسفانه منم داشتم انقدر سر چیزای بیخود ،خود خوری کردم اینطوری شدم یه مدت هم افسردگی گرفتم و سرکار ن ...

خیلی عالیه آفرین ،راستش همون پنیک عامل افسردگیه .‌اون ترس از مرگ.چطور بهتر شدی؟

یعنی هنوز نتوانستیم کمترش کنید؟ یا کنترلش کنید؟شاید یک عامل استرس محیطی دارید؟ی محل زندگی سمی پارتنر ...

نه خوشبختانه مورد محیطی ندارم

درونم اشفته ست 

از طرف خونواده و عشقم درمورد اضطرابم خیلی هم حمایت میشم 

ولی پنیک اتک از حافظه ی بدن میاد

مهم نیست عامل استرس زا حذف شده باشه یا خیلی وقت باشه ازش گذشته باشه 

بدنت یادش مونده و نمیتونه نرمال بشه

برای من دارو ،ورزش بدنسازی ،کم کردن سبزیجات و روغن ،رابطه عاطفی با کسایی که دوستشون دارم.کمک کننده بود

در کنار پانیک که درمان شده بود من مشکل خودبیمار انگاری دارم.که وقتی دارو می‌خوردم کاملا خوب شده بود.

نه خوشبختانه مورد محیطی ندارمدرونم اشفته ست از طرف خونواده و عشقم درمورد اضطرابم خیلی هم حمایت میشم ...

وای دقیقا مثل من!

خانواده و همسرم حمایت می کنند،و من درونا آشفته هستم.