2777
2789
عنوان

اگه برید ده سال قبل خودتون رو ببینید چی بهش میگید که

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 184 پست
بخدا موهام همه سفید شد خواهر

منو ندیدی پس😁🥺🤣مو‌ مشکی پیدا کردی رو سرم هرچی خواستی بهت میدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بخاطر این که الان شغلم حسابداریه ولی مدرک مهندسی دارم و مجبور شدم الان برم حسابداری بخونم

چه رشته ای خوندید؟ منم مهندسی کامپیوتر دارم میخونم ولی بین حسابداری و مهندسی دو دل بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۳ سالمه چرا پس دلم نمیخاد زنده بمونم

بیا بغلم دخترم.. مطمئن باش الان بهترین و بیشترین استفاده رو از سنت بکن... آینده خیلی تاریکه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

حق داری🤣 محکم بزن

🤣🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مرسی از تکت💕💕💕من به خودم میگم که لازم نیست ۱۰۰ت رو برای دیگران بزاریهیچ وقت هم جوری تکیه نکن به ک ...

خیلی قشنگ بود.....و غم انگیز 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

عالی بود ابجی ممنونمولی ناراحت کننده بود که بخاطر سختیا این شد تجربه برات🥲دورت بگردم

فدات عزیز دلم❤

زندگی بالا پایین داره گلم

مهم اینه که تو این بالا پایین‌های زندگی ما کم نیاریم و از هر تهدید زندگی برای خودمون یه فرصت بسازیم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

بیا بغلم دخترم.. مطمئن باش الان بهترین و بیشترین استفاده رو از سنت بکن... آینده خیلی تاریکه

من تو بدترین شرایط زندگیم به سر میبرم بخاطر اعتماد بی جا کل زندگیمو از دست دادم و یه مرده متحرک ازم مونده 

ادمی که توی باتلاق بود و منو هم کشوند توی باتلاق 

خستم خیلی خسته 

چه رشته ای خوندید؟ منم مهندسی کامپیوتر دارم میخونم ولی بین حسابداری و مهندسی دو دل بودم

مهندسی شیمی خوندم و تقریبا هیچ بازارکاری نداره تو ایران اونم برای خانوما 

کامپیوتر خوبه به شرط اینکه فقط پاس نکنی خوب یاد بگیری

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
یه فکت ترسناک دیگه خانواده پدری خودشون رو تو بچگیت نشون میدن خانواده مادری وقتی بزرگ شدی میفهمی چی ه ...

اخ گفتی اولیش  واقعاااا درسته

اما من شخصا خانواده مادری بی نظیری دارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بخاطر این که الان شغلم حسابداریه ولی مدرک مهندسی دارم و مجبور شدم الان برم حسابداری بخونم

بببخشید عزیزم اینجا سوال میپرسم 

ولی من میخوام برم حسابداری بنظرت به راحتی کار پیدا میشه براش؟؟ رشته ای میخوام ک ققط بتونم زود وارد بازار کار شم برام مهم نیست چقد حقوقش باشه 

خیلیی گیر کردم بخدا ممنون میشم کمکم کنی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

مهندسی شیمی خوندم و تقریبا هیچ بازارکاری نداره تو ایران اونم برای خانوما کامپیوتر خوبه به شرط اینکه ...

هیچی یاد نمیدن توی دانشگاه من با معدل ۱۹/۳۵ این ترممو پاس کردم ولی چیزی نمیدونم 

زیاد بخند ک قراره در آینده اشمهای زیادی بریزی.واقعا اسی رفتم ب ده سال پیش ب ۲۳ سالگیم ب خنده های از ...

عزیزم 🥺 ❤️‍🩹 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑