پسرم ماه دیگه سه سالش تکمیل میشه چندماه پیش امتحان کردم آمادگی نداشت ول کردم .. الآنم همونجوریه چکار کنم از دیروز ظهر پوشکش نکردم با تشویق و جایزه میبرمش حموم جیش نمیکنه تا میاد بیرون ول میکنه و بعد ک خودشو خیس میکنه میگه جیش کردم😭 صبحا بعد بیدار شدن نود درصد مواقع ادرارش زیاده امروز تا ۱۲ خودشو نگه داشته بود خیلی تو این دوره خودمو کنترل کردم عصبی نشم ولی امروز از ۱۲ به اینور چندبار ادرار کردو پیپی رو فرش هیچی نگفتم بار آخر عصبی شدم زدم ب پاش😭 میدونم اشتباه کردم کمکم کنید هربار میرم حموم ب بهانه آب بازی آب ب بدنش میریزم نمیکنه تا شلوار پاش میکنم پنج دقه بعد ول میده 😭 اینم بگم دستشویی نمیاد و منو پدرش تصویری بارها جلوش انجام دادیم میدونه چیه..شبام پوشکش خشکه تا صبح ..توروخدا کمک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.