2777
2789
عنوان

پروژه سخت از پوشک گرفتن 😭😭😭

189 بازدید | 29 پست

پسرم ماه دیگه سه سالش تکمیل میشه چندماه پیش امتحان کردم آمادگی نداشت ول کردم .. الآنم همونجوریه چکار کنم از دیروز ظهر پوشکش نکردم با تشویق و جایزه میبرمش حموم جیش نمیکنه تا میاد بیرون ول می‌کنه و بعد ک خودشو خیس می‌کنه میگه جیش کردم😭 صبحا بعد بیدار شدن  نود درصد مواقع ادرارش زیاده امروز تا ۱۲ خودشو نگه داشته بود خیلی تو این دوره خودمو کنترل کردم عصبی نشم ولی امروز از ۱۲ به اینور چندبار ادرار کردو پیپی رو فرش هیچی نگفتم بار آخر عصبی شدم زدم ب پاش😭 می‌دونم اشتباه کردم کمکم کنید هربار میرم حموم ب بهانه آب بازی آب ب بدنش میریزم نمیکنه تا شلوار پاش میکنم پنج دقه بعد ول میده 😭 اینم بگم دستشویی نمیاد و منو پدرش تصویری بارها جلوش انجام دادیم می‌دونه چیه..شبام پوشکش خشکه تا صبح ..توروخدا کمک

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

دکتر بردیش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم سه سالش بود گرفتم ۴ ۵ روز خودشو خیس میکرد ولی بعدش اکی شد من شبها هم نمیکردم یهو باید بگیری عزیزم بچه قاطی میکنه خب

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

هر یک ساعت و نیم ببر توالتتحمل کن تا یاد بگیرههمین هیچ راهی دیگه وجود نداره

آخه نمیکنه تا میام خونه دستشویی می‌کنه 😭

پسر منم سه سالشه تازه یکم یاد گرفته

براش چند تا شو رت آموزشی بخر که جایی کثیف نشه.

توی دستشویی جایزه بذار که هروقت رفت بهش بدی(من برچسب گرفتم میچسبوند رو دیوار)

من هنوز شبها پوشکش میکنم

من پسرم سه سالش بود گرفتم ۴ ۵ روز خودشو خیس میکرد ولی بعدش اکی شد من شبها هم نمیکردم یهو باید بگیری ...

تو این چهار روز چند دقیقه ای توالت میبردی؟ ادرار میکرد؟ واسه من لج داره

پسر منم سه سالشه تازه یکم یاد گرفتهبراش چند تا شو رت آموزشی بخر که جایی کثیف نشه.توی دستشویی جایزه ب ...

برچسب‌ها تمام رو زده .. شورت اموزشیم داره چجوری میگید کثیف نمیشه؟ من پاش کردم همینجوری از شره میکرد

تو این چهار روز چند دقیقه ای توالت میبردی؟ ادرار میکرد؟ واسه من لج داره

دو ساعت ی بار می‌بردم گاهی نمیکرد گاهی میکرد هم جیش میکرد تو شورت هم پی پی😁😁😁😁کثافت کاری بود ولی گذشت خداروشکر، الان ۳ ماه و یک هفته میشه ک گرفتم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

دو ساعت ی بار می‌بردم گاهی نمیکرد گاهی میکرد هم جیش میکرد تو شورت هم پی پی😁😁😁😁کثافت کاری بود ولی ...

انشالله خوب زود کنار اومده .. نمی‌دونم دیگه چقدر صبر کنم شیطونه میگه پوشک کن 😑😑😭

کرده و رفته دیگه .. صبر ایوووب میخاد 😑😑

حالا پسر من یک سالش ک بود

دستشو می‌گرفت جلوش نمیزاشت پوشک کنم

شبا هم میبرمش تو خاب راحت جیش می‌کرد

اما متاسفانه تاخیر گفتار داره و دهنم داره سرویس میشه