2777
2789

من و دوستم پارسال باهم شروع کردیم و حتی ترازهای آزمون تعیین سطح کانون هم ک دادیم خیلی نزدیک به هم بود، اما اون دو ماه بعد شروع رفت مشاور گرفت و من گفتم خودم برم جلو راحت ترم .اما تهش این شد که اون الان مطمئنه پزشکی یا دارو میاره و من موندم پشت🥲🥲🥲

و دیگه نمیخوام ندونسته ادامه بدم و همش درحال آزمون خطا باشم

کتابای پارسالم هست

فیلم هم از تل میخوام ببینم

آزمون هم دانلود میکنم

ولی رفتم واسه مشاور خوب هزینه کردم چون بهم ثابت شد نصف مسیر مشاوره حداقل واسه من

و با مشاور پارسال اون میرم جلو الان

خداروشکر تو این دو هفته هم راضی بودم و حتی افزایش ساعت مطالعه هم داشتم 💃🏻💃🏻

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال خواهرم 4بار مشاور عوض کرد

اولاش خوب بودا اما از یجایی ب بعد انگیزهش. هی میفتاد،افسرده شده بود، نمیخوند و..

و مشاورهای هم هیچکدوم حریفش نمیشدن😂🤦🏻‍♀️

پنجمیشو دوست بابام معرفی کرد ک مشاور پسرش بوده

دیگه با ناامیدی باهاش ارتباط گرف ولی خداروشکر خانومه خودش رشته ش مشاوره بود، نه ازینایی ک صرفا چون رتبه برتر میشن با هر رشته ای میگن مشاوریم. خلاصه خوب قلق آجیم دستش اومد ، اینم دید داره نتیجه میگیره عزمشو جزم کرد نشست خوند، خودش میگفت برناممو زیاد کن و حالش بهتر شد خیلی

و با مشاور همون رشته ای ک دوس داش قبول شد

خیلی پوستمون کنده شد ولی می ارزید ک الان حالش خوب باشه😃 

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣