2777
2789
عنوان

قرص کاهش اشتها خوب

138 بازدید | 14 پست

میدونم عوارض داره ولی واقعا دارم زجر میکشم با چاقی هرچی رژیم میگیرم نصف روز بخاطر گرسنگی و ولع به غذا میشکنم میخوام قرص بخورم که بتونم رژیمو نگه دارم کنارشم ورزش کنم 

توروخدا اگه یه قرص خوب بلدید بگید

بخوام پیش دکتر برم واسه نوشتن یه قرص ۶۰۰ پول ویزیت میگیرن

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

برودکتر.حداقل ۶۰۰تومن ازت میگیرن ولی باتوجه به شرایطت دارومیدن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه اراده میخاد همش دست خودته من30کیلو بدون قرص دارو فقط با سالم خوری و تحرک انداختم.این قرصا رو ...

متاسفانه نمیشه 

قبلا ۲۰ کیلو کم کردم بدون هیچ دکتر و قرصی الان نمیشه سه ماهه هرروز شروع میکنم وسط روز میشکنم نهایت تا یه روز 

اونم همین قرصای عادیه

خب پس کلادارومصرف نکن 

ایناجزعوارض چیزی ندارن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چای سبز بخور تو آب تخم شربتی بریز بخور آب هم زیاد بخور سبزیجات هم‌ تو خونه همیشه داشته باش وقت گرس ...

ولع به غذا دارم حتی اگه گرسنه نباشم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
متاسفانه نمیشه قبلا ۲۰ کیلو کم کردم بدون هیچ دکتر و قرصی الان نمیشه سه ماهه هرروز شروع میکنم وسط روز ...

وزنی که باید کم کنی بستگی داره با چه روشی باشه اگه با این رژیم های فستینگو غذاهای بدون کالریو فیبرو ویتامین بوده که بی فایده و غیراصولی و قابل بازگشت بوده اما در کل لاغر شدن شدنی هست منم اوایلش خیلی فشار روم بود مثلا روز اولو پر انرژی شروع میکنم اما از روز دوم فکر هوس شیرینی غذاهای چرب و خوشمزه دست از سرم بر نمیداشت و مدام تو رژیمم شکست میخوردم و میشکستم اما یک روز اومدم و عیب یابی کردم و متوجه شدم دلیل اینکه تو رژیم گرسنه میشم و هوس غذاهای خوشمزه میکنم و در نهایت هم رژیممو میشکنم اینه که اون لحظه های گرسنگی و هوس انگیز رو باید با چیزهای سالم پر کنم مثلا زمانی که مویی مونده بود رژیمم بشکنه میرفتم مقداری اجیل با اب فراوان میخوردم و این تا حدودی سیرم میکرد و از فشار شکستن و خوردن غذاهای چرب رو از سرم می انداخت بعد یه مدت که ببینی همراه کاهش وزنت داری تغییر اندام پیدا میکنی خیلی ارادت بیشتر میشه برای ادامه این راه

وزنی که باید کم کنی بستگی داره با چه روشی باشه اگه با این رژیم های فستینگو غذاهای بدون کالریو فیبرو ...

ببخشید شما توی یکی از تاپیکاتون در مورد روغن زیتون 

کریستال اصل توضیح دادین 

میشه من ازتون در این مورد سوالی بپرسم؟

وزنی که باید کم کنی بستگی داره با چه روشی باشه اگه با این رژیم های فستینگو غذاهای بدون کالریو فیبرو ...

بله متشکرم