2777
2789

جای بچه تو عروسی نیس 

اونم بچه های پرروی ملت ک وحشی بازی درمیارن. 

بچه ی آروم خوبه عب نداره نانازم هس، ولی نمیتونی دسته بندی کنی فلانی با بچه بیا فلانی بچتو نیار

دیه مجبوری کلا بدون بچه بگیری. ولی خععلی بهشون برمیخوره 

اعصاب مای مهمون هم از کاراشون بهم میریزه چ برسه عروس دوماد 

هنوز تو فرهنگ خانواده ما هم نیست بدون بچه بیان مراسم عروسی ، ناراحت میشن ؛ ولی خب من عروسیم رو بدون بچه گرفتم ، یه سریا ناراحت شدن نیومدن که خب فدای سرم😂

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

من اگه بگن بدون بچت بیا کلا نه خودم میرم نه شوهر مو میذارم بره

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته جا بیفته.. ولی شاید به مرور جا بیفته.. والا من خودم با اینکه دخترم خیلی آرومه جز عروسی اقوام خیلی نزدیک بقیه عروسی ها نمیبرمش.. با بچه خودتم سختت میشه 

کسی لایکم نکنه

من نبردم بچمو .

اما دیگه ارزشی به اون عروس داماد قایل نیستم .

خوشیش به همون بچه هاس .

فکر میکنن خیلی  خوبن و فیلماشون خوب میشه و.....

اما نمیدونن چندین سال بعد میشه طنزترین فیلم .کلاسشم میره .

یادتونه یه سال قبل فرشته میاوردن با بال و پر و....   از مد افتاد شد مسخره ترین عروسی ها ‌

اینا هم اونطور خواهد شد .

پس  نگن بچه نیارید .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شما میتونی کسی دعوت کنی ک بچه داره بعد بگی بچه هات تنها بزار داخل خونه ؟ اتفاقی افتاد گردن میگیرید؟ این فاز گرفتن چیه بچه نیارید کسی ک بچه خودش نیاره کجا بزاره؟ ؟؟؟؟ این چ فرهنگی اخه 

هنوز تو فرهنگ خانواده ما هم نیست بدون بچه بیان مراسم عروسی ، ناراحت میشن ؛ ولی خب من عروسیم رو بدون ...

ببیشتر این مراسم شادی رو آدم واسه دل بچها میاد

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

جایی که بچمو نخان خودمم نمیرم

آفرین 

ببیشتر این مراسم شادی رو آدم واسه دل بچها میاد

اخه بچه های خانواده ما اصلا آروم نیستن .

روانی میکنن آدمو. 

بعد من تقریبا بیشتر مهمونام رودربایستی داشتم باهاشون و شدیدا مبادی آداب بودن. نمیتونستم مجلسم رو بهم بزنن.

ولی خب اگر بقیه میتونن با وجود بچه ها عروسی بگیرن و به خود عروس و داماد هم خوش بگذره که دمشون هم گرم . ولی نه من نه همسرم این توانایی رو نداشتیم

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

من و داداشم بچه بودیم خیلی از عروسیا رو پدر رو مادرم تنها می رفتن 

اگه توی کارت دعوتی نوشته بشه آقا و بانو نه تنها بهم بر نمیخوره استقبال هم می کنم

والا بچه هر کس فقط برای خودش عزیزه 

اونم توی این شرایطی که عروسی ها دیگه مثل قدیم ساده نیست و کلی هزینه پشتشه