2777
2789
عنوان

سیسمونی نداره بچه ام 🥲

898 بازدید | 81 پست

اگه حتی ده تومن داشتم حداقل لوازم ضروری براش می گرفتم خیلی بی فکری کردم و از قبل کاری نکردم شاغل نیستم پس اندازی هم ندارم 

الان همه میان میگن وای نمی تونستی بگیری بچه آوردنت چی بود یا میگن باید بابای بچه بخره اوکی ولی با سر کوفت های خاندان شوهر و مادرشوهر چیکار بکنم حداقل اگه خرده ریز هاش رو یه کمیش رو می گرفتم وسیله بزرگ ها می موند برای همسرم بهتر می شد  به هر حال یه رسمه که خیلی ها بهش پایبند اند و بدبخت هایی مثل من باید برای این موضوع استرس بگیریم 

(خانواده خودم خیلی به فکر نیستند و اوضاع خوبی هم ندارند) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته ولی کاری نمیشه کرد

ان شالله با هدیه ها خرید میکنی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

به فکر نباش 

حالا خانواده بقیه واسشون سیسمونی گرفتن بکر میکنیدیگه سربلندن یا حانواده شوخرشون حرفی نمیزنن؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب حالا بچت میخواد لخت بمونه 

باباش وظیفشه 

مگ قانونه اجباریه ک خانواده ات بدن 

ب جهنم ک حرف در میاد

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

چند ماهته الان ؟

نگران نباش بالاخره جور میشه.... بدون هیچی که نمی مونه بچه بالاخره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مراسم سیسمونی نگیرید خب عزیزم

من سیسمونی  کاملی گرفتم برای بچم ولی هیچ مراسمی نگرفتم کسی رو هم دعوت نکردم برای دیدن سیسمونی

بعدشم اگه کسی اومد دیدنم فقط اومدن بچه رو دیدن رو رفتن همین گلم 

سیسمونی ی چیز الکی و کاذبه 

دوتا دست لباس بخر براش 

چنتا شلوار ارزون ک جیش کرد تند تند بشوری

ی ساک وسیله بیشتر لازم نداری

گهواره و کمد و....هم لتزم نیست

من ک این مدلی سیسمونی خریدم

هر سنی هرچیزی لازمش بشه میری میخری مد و کافی و زیبا

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

مراسم سیسمونی نگیرید خب عزیزممن سیسمونی کاملی گرفتم برای بچم ولی هیچ مراسمی نگرفتم کسی رو هم دعوت ن ...

ماهم دقیقا همینطور 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ب پدرت بگو یک وام بگیره برات بخره قسط رو خودت بدی

فکر خوبیه 👍👌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تبریک میگم

الان باید از حضور نی نی شاد باشید و یه محیط امن و شاد رو برای ایشون بسازید(در توانتون) 

نه اینکه بابت واکنش های دیگران و رسم و رسوم غلط،خودتون رو ازرده کنید ،قطعا این حس و رفتار شما روی نی نی اثر منفی میذاره

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اولی بعدی بود که دغدغه سیسمونی نداشتم با شوهرم می رفتم خرید 🤷‍♀️

ما اینجوریم ک برا بچه اول مادر عروس سیسمونی میخرن

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی