2777
2789
درد داشت گذاشتی الا راحتی جلوگیری میکنی یان

من کلا نسبت به درد خیلی حساسم سریع می فهمم ، بنابراین واسه من دردناک بود ، ولی خواهرم که مقاوم تره یه کوچولو اذیت شد ولی نه به اندازه من .

آره ما بازم جلوگیری داریم.

ببین درکل وقتی میذاریش فک نکن دیگه هیچ جوره نمیشه بچه دار بشی ؛ حتما جلوگیری از سمت همسرت هم باید باشه ( طبیعی منظورم نیستت)

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی مال منم دقیقا آمریکایی بود و توی مطب زنان گذاشتم که دیگه مو‌ با لا درزش نره

چند وقت یکبار باید رفت تا دکتر چک کنه ، جاش درست قرار گرفته، شما رفتید؟ بهرحال صد در صد قسمتتون بوده💖 خداروشکر که سلامته بچه

چند وقت یکبار باید رفت تا دکتر چک کنه ، جاش درست قرار گرفته، شما رفتید؟ بهرحال صد در صد قسمتتون بوده ...

من دو سال بود که داشتمش و باردار شدم . توی این دو سال هم حدودا چهار پنج بار رفتم مطب همون دکتر و چکش کرد...

من دو سال بود که داشتمش و باردار شدم . توی این دو سال هم حدودا چهار پنج بار رفتم مطب همون دکتر و چکش ...

آره واقعا باز خداروشکر بچه سالم بود ...ولی خیلی احساس بدی بارداری ناخواسته ...بخصوص که انقد برات مهم باشه بری ایودی بذاری 

آره واقعا باز خداروشکر بچه سالم بود ...ولی خیلی احساس بدی بارداری ناخواسته ...بخصوص که انقد برات مهم ...

دقیقا من خیلی میترسم از ناخواسته باردارشدن چون پسرم ناخواسته بود

اها ممنونم اخه من بخاطر اینکه نمیخام کاندوم استفاده بشع میخام ایودی کنم

پس اگر یه وقت حامله شدی شوکه نشیا😂

چون من کم ندیدم مواردی رو که با وجود آیودی باردار شدن

نمونه اش خواهر خودم.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸