2777
2789
عنوان

واییی کمک

79 بازدید | 12 پست

من تنهایی میرم باشگاه و همه باهم جورن و رفیقن فقط فقط من تنهام الانم اینجا نشستم تا بقیه بیان ورزش رو شروع کنیم ولی بقیه با دوستاشون نشستن و صحبت می‌کنم و فقط من تنهام 

چیکار کنم باهاشون دوست بشم و گرم بگیرم!؟

واییی دارم میمیرم نمی‌دونم چیکار کنم🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاردیو

ورزش جمعی واسه آدمای درونگرا مثل من و تو خوب نیستبنظرم  

من خودم بدنسازی میرم اونجا هرکس هر ساعتی بیاد برا خودش ورزش میکنه تنهایی هم بهتره اتفاقا و اکثرا هم تنها هستیم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ورزش جمعی واسه آدمای درونگرا مثل من و تو خوب نیستبنظرم من خودم بدنسازی میرم اونجا هرکس هر ساعتی بیا ...

والا بدنسازی هم رفتم دیگه بدتر بخدا آنقدر حالم بد شد آخر رفتم توی دستشویی باشگاه یخورده گریه کردم بعدم بهونه آوردم پریود شدم و رفتم خونه😂جلسه بعدشم دیگه بدتر دیگه نتونستم اون جو سرد رو تحمل کنم و وسط کلاس بدون خداحافظی ول کردم رفتم خونه دیگه هم نرفتم 

والا بدنسازی هم رفتم دیگه بدتر بخدا آنقدر حالم بد شد آخر رفتم توی دستشویی باشگاه یخورده گریه کردم بع ...

چرا؟؟😐 

حس می‌کنم توجه طلبی و دلت می‌خواد توجه کنن بهت؟ 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چرا؟؟😐 حس می‌کنم توجه طلبی و دلت می‌خواد توجه کنن بهت؟

نه والا اصلا اینجوری نیستم و حتی متنفرم از اینکه هی بخوان بهم نگاه کنن و تو دید باشم 

ولی خب من هم خجالتیم و هم به شدت درون گرا و خب این موقعیت ها برام آزار دهنده هستن