میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
خوبه ولی نه رشته های درپیت مثل مهندسی آبیاری گیاهان دریایی
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
بهترین رشته هاش از نظرم مهندسی کامپیوتر،مهندسی معماری،مهندسی صنایع غذایی و مهندسی مکانیک هستن.
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
هدفم مهندسی برق و کامپیوتر و معماری و ایناس ولی نمیدونم چیکارکنمخانواده مخالفت میکنن اما من میخوا ...
اینا خوبن جای پیشرفت زیادی دارن
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
اگه عرضه ش رو داشته باشی می تونی بهترین جاها شاغل شی
البته اگه دانشگاه های تاپ قبول شی که رو هوا می برنت اونور
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤
برای خانم ها سخته چون امکان داره تو بعضی از رشته ها مثل مکانیک ورودی زن نداشته باشیم از تجربی هم میتونید دانشگاه مهندسی بخونید اگر نظر منو بپرسید تجربی بهتره چون ریاضی درس های سنگین داره که من تا امروز هیچ کدوم از فرمول های هندسه استفاده نکردم یا حتی گسسته
ولی موقع انتخاب رشته بین ریاضی و تجربی دو دل بودم.
الانم پشیمونم چرا ریاضی نرفتم.منم به همین حرفا که آینده نداره و اینا گوش کردم.
شما به خوب نگاه کردن ریاضی هم فقط بسنده نکن چون هندسه اثباتی هست آمار همینطور ! فیزیک هم من خودم دوست نداشتم شیمی هم خیلی از بچه ها ریاضی باهاش کنار نمیان چون حفظی هست سال دوازدهم فقط کمی گسسته اسونه به نظر من با حسابان