2777
2789
رشته ریاضی بود الان هم دانشگاه مهندسی میخونم برای خانم ها سخته چون امکان داره تو بعضی از رشته ها مثل ...

من ریاضی و چیزای فرمولی‌ رو بهتر میفهمم 

اما مثلا زیست‌ نمیتونم بخونم حفظیاتم‌ خوب نیس

من ریاضی و چیزای فرمولی‌ رو بهتر میفهمم اما مثلا زیست‌ نمیتونم بخونم حفظیاتم‌ خوب نیس

خب هندسه حافظیات هست شیمی حفظی هست فیزیک می‌ره تو بخش حافظیات ریاضی حل کردن فقط نیست شما تنها درسی که حلی هست حسابانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربی می خونمولی موقع انتخاب رشته بین ریاضی و تجربی دو دل بودم‌.الانم پشیمونم چرا ریاضی نرفتم‌‌.م ...

منم علاقه ای به تجربی ندارم ولی ریاضی رو دوست دارم 

اما خب این حرف ها باعث میشه آدم دودل بشه 

خب هندسه حافظیات هست شیمی حفظی هست فیزیک می‌ره تو بخش حافظیات ریاضی حل کردن فقط نیست شما تنها درسی ک ...

میگم دیگه چیزای فرمولی برام خیلی راحتتره‌ تا یادگیری زیست و زمین شناسی و اینا

میگم دیگه چیزای فرمولی برام خیلی راحتتره‌ تا یادگیری زیست و زمین شناسی و اینا

خب عزیز ریاضی اصلا فرمولی نیست 🫤شما چهار درس حفظی دارید یک بار به نظرم کتاب های هندسه و آمار و گسسته فیزیک شیمی یکی از بچه ها رو بگیر و مطالعه کن شما خیلی کم فرمول دارید هندسه سال ده یازده که کاملا حفظی هست سال دوازدهم فقط کمی از حفظیات کم میشه 

اصلا چیزی به نام فرمول ندارید دوست من حتی فیزیک هم چندین بخش حافظیات هست متاسفانه 

خب عزیز ریاضی اصلا فرمولی نیست 🫤شما چهار درس حفظی دارید یک بار به نظرم کتاب های هندسه و آمار و گسست ...

میدونی برای من حفظ کردن زیست و زمین‌شناسی سخته چون فرمول و منطق مشخص ندارن ولی فهمیدن هندسه، شیمی، فیزیک و ریاضی راحت‌تره چون همه‌شون قواعد و فرمول دارن که می‌تونم باهاشون کار کنم و تحلیل کنم  

منم علاقه ای به تجربی ندارم ولی ریاضی رو دوست دارم اما خب این حرف ها باعث میشه آدم دودل بشه

دقیقا تجربی خیلی رقابت سنگینه از بس شرکت کننده هاش زیاده.

ولی ریاضی با اصولی خوندن حتی امیر کبیر هم می تونی بیاری‌.

به حرف شون اهمیت نده‌‌.

خب مثلا مهندسی هایی مثل نفت یا معدن اینا شاید برا خانوما کار نداشته باشه، ولی اینایی که گفتی عالین‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

میدونی برای من حفظ کردن زیست و زمین‌شناسی سخته چون فرمول و منطق مشخص ندارن ولی فهمیدن هندسه، شیمی، ف ...

متاسفانه ریاضی هم یازدهم زمین شناسی داره 

ولی تو کنکور نمیاد

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

میدونی برای من حفظ کردن زیست و زمین‌شناسی سخته چون فرمول و منطق مشخص ندارن ولی فهمیدن هندسه، شیمی، ف ...

عزیز شیمی اصلا قواعدی نیست بخاطر همین میگم برید کتاب بگیرید و بخونین و هندسه همچین شما باید اثبات هارو حفظ کنید 

حتی پی دی اف بزنید میاره براتون شما یکم اشتباه دارید فکر میکنید درباره ریاضی 

دقیقا تجربی خیلی رقابت سنگینه از بس شرکت کننده هاش زیاده.ولی ریاضی با اصولی خوندن حتی امیر کبیر هم م ...

اره منم همینو میگم سخته قبولی

مرسی ازت واقعا امیدوارم کردی

عزیز شیمی اصلا قواعدی نیست بخاطر همین میگم برید کتاب بگیرید و بخونین و هندسه همچین شما باید اثبات ها ...

نمیدونم چرا متوجه منظور من نمیشید

میدونم شیمی حفظیه‌ خب؟

اما میگم حفظ کردن شیمی و ریاضی و فیزیک و هندسه برام خیلی راحتتره‌ تا حفظ کردن بقیه چیزها

نمیدونم چرا متوجه منظور من نمیشید میدونم شیمی حفظیه‌ خب؟اما میگم حفظ کردن شیمی و ریاضی و فیزیک و هند ...

عزیز من میگم برید کتاب هارو بخونید اگر به نظرتون خوب بود برید ریاضی و درس های عمومی هست مثل عربی ادبیات و تاریخ و دینی زمین شناسی 

که داخل هنرستان نیست یا اگر باشه خیلی کمه شما ملاکتون نباید فقط درس های تخصصی باشه