2777
2789
عنوان

خیلی ادم ضعیفی هستم

128 بازدید | 15 پست

الان ده روز از اینکه لپ دخترم خورد به تیزی کابینت و یه کم برید میگذره، الان یه خط صورتیه فقط رو لپش، ولی من خیلی ضعیفم ، از روزی که بچه اینجوری شد من روز و شب ندارم، ۹ ماهشه، از عذاب وجدان ، از اینکه یه وقت جاش نمونه ، چیکار کنم زودتر این خط قرمز بره، میگم چقد من آدم ضعیفی ام ، از اون روز فقط دارم غصه میخورم، فکر کنم کلا خیلی زود پیر بشم ،ده تا تاپیک زدم که جاش نمونه فلان ، از خودم بدم میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره. اوایل بچه داری همینه ولی قرار نیست همیشه همه چیز آروم و درست باشه. مامان ها تلاش خودشون رو می کنن ولی گاهی اونجور که انتظار دارن نیست. شما هم بچه رو ببر دکتر پوست بهت میگه‌چی کار کنی ایشالا جاش هم نمیمونه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

ببین عزیزم اتفاقات زیادن حالا صبر کن درست حسابی راه بیفته تا ببینی تو خطر رفتن و اتفاقات زیاد رو.

بچه اولته قطعا! منم یه بچه دارم و تا قبل از ۲ سالگیش همینطور بودم حرص میخوردم خیلی مراقبش بودم خیلی برا غذاهاش حرص میخوردم بعدم دیدم جایی خبری نیست

ضعیف نیستی عزیزم وسواس داری. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بردم ، پماد ترمیم کننده داد

خوب خیلی هم خوبه. کاری که لازم بود رو انجام دادی. دیگه عذاب وجدان نداره. بچه خیلی بالا و‌پایین داره. از الان خودت رو آماده کن تا بزرگ بشه از این اتفاق ها زیاده. منم حساس بودم به مرور درست شد

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
دقیقا، وسواس تمیزی و خونه داری هم دارم

این وسواس تو نیستی یه چیزیه که بهت دست داده. نگو ضعیفم تلقین نکن. وسواس دارو داره.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
خوب خیلی هم خوبه. کاری که لازم بود رو انجام دادی. دیگه عذاب وجدان نداره. بچه خیلی بالا و‌پایین داره. ...

اطرافیان همه مسخرم میکنن، میگن اصن کرم اینا نمیخاس، خودش ترمیم میشد 

نه حوصله دکترا رو ندارم

پس روانشناس. میدونی که ممکنه بدتر بشه. خدای نکرده