الان ده روز از اینکه لپ دخترم خورد به تیزی کابینت و یه کم برید میگذره، الان یه خط صورتیه فقط رو لپش، ولی من خیلی ضعیفم ، از روزی که بچه اینجوری شد من روز و شب ندارم، ۹ ماهشه، از عذاب وجدان ، از اینکه یه وقت جاش نمونه ، چیکار کنم زودتر این خط قرمز بره، میگم چقد من آدم ضعیفی ام ، از اون روز فقط دارم غصه میخورم، فکر کنم کلا خیلی زود پیر بشم ،ده تا تاپیک زدم که جاش نمونه فلان ، از خودم بدم میاد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اشکال نداره. اوایل بچه داری همینه ولی قرار نیست همیشه همه چیز آروم و درست باشه. مامان ها تلاش خودشون رو می کنن ولی گاهی اونجور که انتظار دارن نیست. شما هم بچه رو ببر دکتر پوست بهت میگهچی کار کنی ایشالا جاش هم نمیمونه
خوب خیلی هم خوبه. کاری که لازم بود رو انجام دادی. دیگه عذاب وجدان نداره. بچه خیلی بالا وپایین داره. از الان خودت رو آماده کن تا بزرگ بشه از این اتفاق ها زیاده. منم حساس بودم به مرور درست شد