2777
2789

اگه نشه بچه داشته باشه آدم چی میشه 

یعنی واقعا آخر زندگیمون میشه تنهایی  توپیری ؟

کساییکه سنتون بالاست و بچه ندارین چی کارمیکنین ؟

حرف های فامیل   دعاهای فامیل   اینارو چه میکنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برام سخته یه روزی بفهمم بچه دار نمیشم

البته نه به خاطر حرف مردم

من دوست دارم با بچه هاهم رفیق باشم و باهم بریم بیرون بگردیم دردودل کنیم 

مثل کاری که مادرم انجام داد واسمون

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اگ همه تلاشتو بکنی و باردار نشی یا ازدواج قسمت نشه مطمئن باش خدا برا زمان پیری و نیازهای دیگه ک با بچه تامین میشه ی فکری میکنه برات شک نکن. من دیدم خانمه سنش بالاس الان بچه نداره ولی بچه های هوو خیلی دوستش دارن و دورشن،

من خودم از اونایی ام که بچه خیلییی دوست دارمم همسرمم بیشتر از من بچه دوست داره

ولی اصلا نمیتونم مسئولیتشو قبول کنم و خب میترسم تومانع ی سری چیزا بشه🥲

از ی طرفم میترسم تا اخرش تنها بمونیم

نمیدونم‌چیکار کنم اصلا

این تاپیک خوبیه تا ببینم دیدگاه بقیه نسبت به کسایی ک بچه ندارن چیه🙃

مردم که هر کاری کنی بالاخره یه حرفی میزنن 

ولی من دوست داشتم یه کپی از عشقم داشته باشم🥰 پای همه چیزشم وایستادم 

ولی تو این ۱۴ سالی هم که بچه نداشتم زندگیم به مشکل نخورد

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

سنم بالا نیست ولی فعلا قصد بچه دار شدن ندارم چون کلی برنامه چیدیم برای آینده مون 

توزوج های فامیل هم کسی بچه نداره برای همین کسی چیزی نمیگه 

ولی به کسی ربط نداره مگه اونا خرج بچه ما رو میخوان بدن؟ 

من خیلی از زوج ها رو میشناسم ک بچه هم ندارن ولی زندگی شون شاده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
با حرف بقیه کاری ندارمما انتخاب کردیم و هر انتخابی مزایا و معایب داره

خب شما انتخاب کردی اینطور  این خیلی خوبه  وقتی انتخاب خودت نباشه و جبر روزگار باشه چی  

چه طور کناربیادآدم؟

بذار اینجوری بگم که مادربزرگ من ۸ تا بچه و ۱۸ تا نوه داشت ولی تهش تنهایی جون داد:)

پس اون دلیلی که میگی رد میشه

انتخاب خودته میتونی بچه دار شی میتونی نشی. عواقبش هم کاملا بستگی به روحیاتت داره. من عاشق بچم و اگه بفهمم مشکلی وجود داره واقعا دق میکنم🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خب شما انتخاب کردی اینطور این خیلی خوبه وقتی انتخاب خودت نباشه و جبر روزگار باشه چی چه طور کناربی ...

سخت تره ولی میشه اولویت رو روی مسایل دیگه گذاشت 

اگر یه سالمند با هدف فعال باشید از خیلی بچه دارهای بی‌هدف سالم تر خواهید بود

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...