2777
2789
عنوان

خانومه بچه داشتن چه قدر مهمه توزندگی اگه نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 18 پست

کلا تصمیم من اینه که بچه دار نشم چون نمیتونم خودمو وقف یکی کنم

فامیل هم افراد کنجکاوی نیستن و شعور اینکه زندگی بقیه به ما ربط نداره رو دارن

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

سخت تره ولی میشه اولویت رو روی مسایل دیگه گذاشت اگر یه سالمند با هدف فعال باشید از خیلی بچه دارهای ب ...

چه هدفی میتونم داشته باشم مثلا ؟ 

جدا دوست دارم بدونم ازبس فکرم شده نشدن ها به هیچ چیز دیگه ای نمیرسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تصمیم من اینه که بچه دار نشم چون نمیتونم خودمو وقف یکی کنمفامیل هم افراد کنجکاوی نیستن و شعور ای ...

ببین  تویک زنی هستی که هدف داری   از امضای متوجه شدم من چی ؟    فقط توخونه ام   

هدفی ندارم و تنها فکرم بچه س   

من باید چی کارکنم 

ببین تویک زنی هستی که هدف داری از امضای متوجه شدم من چی ؟ فقط توخونه ام هدفی ندارم و تنها فک ...

ببین کلا شاغل نبودم هم بچه دار نمیشدم مشکل مالی هم نداریم با همسرمم خوبیم 

بخاطر اینکه از بچه بدم میاد و اصلا اینکه هیکلم خراب بشه اذیتم میکنه تو اگه شرایط روحی و مالی رو داری و بچه دوست داری میتونی بیاری به شرایط خودت بستگی داره

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

یکی از آشنا های ما بچه نداره و اگه داشت هیچ وقت به چیزایی که الان داره نمی رسید و دست و بالش برای خیلی چیزا بسته میشد

بستگی به دیدگاهت داره

اگه نمیخوای یا نمیشه دیگه بیخیال فکر کردن به اگه میشد چی میشد شو و زندگی و تصمیمات و شادی و همه چیز رو بر این مبنا بذار که بچه نداری، مثل خیلیای دیگه

اونایی که بچه دارن هم یه سری چیزا رو ندارن و محدود و محروم میشن ازش

پس به جای غصه دادن به خودت حالت رو خوب کن و انقد دنبال مردم نباش. خودت و همسرت خوش باشید 

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍