2777
2789
عنوان

بارداری چند قلو

131 بازدید | 16 پست

سلام

امکان داره کسی توی ژنتیکش و فامیلاش چندقلویی نباشه اما خودش چندقلو باردار بشه؟

البته من همسرم توی فامیلاشون دوقلو زیاد دارن ولی بیشتر از اون نه.

بعد سونوگرافی از چند هفتگی دقیقا مشخص میشه این چیزا؟

چون دکتر یه احتمال ریزی داده به این موضوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن ژنش از فامیل زن منتقل میشه معمولااز همون اول معلوم میشه یک کیسه س یا چنتا

یعنی احتمال نداره یهو یکی چندقلو باردار بشه؟

چون یه بار شنیدم دوقلوی ناهمسان امکانش هست

میگن ژنش از فامیل زن منتقل میشه معمولااز همون اول معلوم میشه یک کیسه س یا چنتا

یعنی احتمال نداره یهو یکی چندقلو باردار بشه؟

چون یه بار شنیدم دوقلوی ناهمسان امکانش هست

یعنی احتمال نداره یهو یکی چندقلو باردار بشه؟چون یه بار شنیدم دوقلوی ناهمسان امکانش هست

چرا احتمالش کمه  منم دیدم از اول ولی میگه که مثلا دوتا سه تا ساک داری

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
یعنی احتمال نداره یهو یکی چندقلو باردار بشه؟چون یه بار شنیدم دوقلوی ناهمسان امکانش هست

بعله هستش

یکی از دوستام ژنشو نداشتن و قرص می‌خورد واسه تنبلی تخمدان و یهویی دوقلو باردار شد

مبارکت باشه عزیزم۸ هفتگی کاملا مشخصه ۱۰ هفتگی دیکه صد در صدیه

وای تازه ازدواج کردم خیلی خیلی زوده😭

همینجوری صبح رفتم سونوگرافی اینا دادم واسه رحم و کلیه چون تو ارثمون سنگ کلیه هست معمولا چند ماه یکبار میرم سونو که پیشگیری کنم.

طرف گفت احتمالا بارداری و احتمالا سه قلو😐

گفت برم ازمایش بدم و یه سونوگرافی بهتر برم

اخه ما تو فامیلامون اصلا دوقلو اینا نداریم

بعله هستشیکی از دوستام ژنشو نداشتن و قرص می‌خورد واسه تنبلی تخمدان و یهویی دوقلو باردار شد

دکتره گفته احتمالا سه قلوعه تازه بعدش برگشت گفت شایدم بیشتر😐😭

وای من پارسال کمرم شکست عمل کردم

از اونم خیلی میترسم

فشار نیاره به کمرم

ممکنه توی خانواده سابقه چند قلویی نباشه ولی یکی یهو چند قلو باردار بشه. ولی سابقه ی فامیل مرد اصلا اثر نداره. مرد اگه خودش هم دوقلو بوده باشه بازم اثر نداره. ولی خب سونو کلیه چه ربطی به بارداری داره؟ احتمالا اشتباه کرده. این رو هم در نظر داشته باش که بعضیا اول چند تا ساک دارن بعد فقط یکیش جنین میاد توش. موعدت کیه؟

ممکنه توی خانواده سابقه چند قلویی نباشه ولی یکی یهو چند قلو باردار بشه. ولی سابقه ی فامیل مرد اصلا ا ...

اها

نه سونو هم برای کلیه میرم هم رحم... کلا همه چیز

ببین خیلی سر وقت نیست زیاد پیش میاد که دو سه ماه نشم برای همین یه وقت دیر میشه خیلی اهمیت نمیدم و اصلا تصور نمیکنم احتمال بارداری باشه

اهانه سونو هم برای کلیه میرم هم رحم... کلا همه چیزببین خیلی سر وقت نیست زیاد پیش میاد که دو سه ماه ن ...

من فکر کردم هنوز موعدت نشده که خودت انتظار بارداری نداشتی و خب توی اون سن جنین دیده نمیشه هنوز. اگه نامنظمه که به راحتی ممکنه باردار باشی و سن بارداری هم کم نباشه. سونو مجدد انجام ندادی؟