2777
2789

چه مارکی خوبه ؟ چند ساله دارین ،؟ جاداره ؟ اگ میشه از داخلش و بیرونش عکس بدین ممنونمننن

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من دوقلو کلور مدل روسو پلاس گرفتم یک ساله حدودا راضیم خیلی خیلی هم جاداره مال جهیزیه خودم الجی هست ۱۰ ساله دارمش اما جادار نبود برا همین اینو هم گرفتم 

بهترین کارو میکنی

خودم ساید دارم و قسمت فریزرش کوچیکه ولی دوقلو عالیه

مارکهای دوو و اسنوا، الجی خوبن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ما اسنوا داریم دو قلو نیست سایده هرچی وسایل داریم از اسنوا گرفتیم واقعا شرکت خوبیه تازه قسطی هم میده ...

منم میخوام عوض کنم اسنوا یا دوو بگیرم اما کامنت های پیجش نارضایتی هم داره دودلم … اگه ایرادی دارن بگو لطفا

صبح میشه این شب🌱

سلام ما دو سال و نیم هست دو قلو اسنوا گرفتیم خیلی خوبه. اون موقع هم کلی گشتیم دیدیم تو ایرانیا اسنوا از همه مناسبتره.خدمات پس از فروشش خوبه.اقساطی گرفتیم البته ما گرفتنی ثبت نام کردیم سه ماه بعد تحویل دادن.

برادرم اینا دوو دارن بعد ما گرفتن اونا هم راضین

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
سلام ما دو سال و نیم هست دو قلو اسنوا گرفتیم خیلی خوبه. اون موقع هم کلی گشتیم دیدیم تو ایرانیا اسنوا ...

عکسشو میدی؟

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
منم میخوام عوض کنم اسنوا یا دوو بگیرم اما کامنت های پیجش نارضایتی هم داره دودلم … اگه ایرادی دارن بگ ...

ما هم گرفتنی نظرات دی جی کالا رو میخوندیم چندنفر  ناراضی بودن ولی تعداد بیشتری راضی. موقع خرید فروشنده گفت اگه راضی نبودید تا دو هفته میتونید برگشت بزنید فکر کنم ،که ما دلمون قرص شد خریدیم

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی
منم میخوام عوض کنم اسنوا یا دوو بگیرم اما کامنت های پیجش نارضایتی هم داره دودلم … اگه ایرادی دارن بگ ...

ببین ما تقریبا چهار ساله ماشین شو گرفتیم تا الان حتی یدونه مشکل ندیدیم بعد یکسال تلویزیون شو گرفتیم کیفیتش بی نظیره حتی یکبار هم خراب نشده بعد پارسال یخچال گرفتیم تاحالا که مشکلی نداشته قابلیت های خیلی خوبی هم داره 

شرکت خیلی خوبیه رسیدگیش عالیه هر وقت زنگ زدیم پاسخگو بودن حتی نصبش هم رایگانه، مارک های خارجی مثل ددو و سامسونگ اگر خراب بشن قطعات داخل ایران وجود ندارد و هیچ ضمانتی هم ندارن

ولی اسنوا ضمانت دارن 

تا دوسال هرچی خراب بشه حتی با مشکلی باشه بلافاصله زنگ میزنی رایگان میان مشکلتون حل میکنن،نمایندگیشون توی همه ی شهر ها هست

قسطی هم میدن، خیلی شرایطش خوبه