2777
2789
عنوان

آیا پرانول برا استرس خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 55 پست
نه بخاطر قرص نبود چون روز قبلشم خوردم خوب خوب بودمبخاطر استرس بوداره منم انسانی امهیچی ام واسه پنج ش ...

آها مرسی انشاالله فردا میخورم ببینم چطوره

خوشبختم😂❤️

من تایمای استراحتم میام نی نی سایت خسته شدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه استرسم همه چیو خراب کرد🤦🏻‍♀️😔هنوز معلوم نیسخداروشکر نهایی هارو خوب دادم

منم تراز دل بخواهم نبود ولی دیگه توان تیر خوندن و نداشتم ب همون قانع شدم منم احتمالا حقوق بخونم

امان از این نهایی ... خیلی بی انصافانع تصحیح کردن نمره هامو اعتراض زدم ببینم چی میشه

رتبم ۵۰۰ هم بشه قانع و راضی ام

اخه من از یازدهم شروع کردم کنکوری خوندنودلم رتبه دو رقمی میخاست الان با این وضع نمیتونم دانشگاه های ...

منم از یازدهم شروع کردم

شما برا فلسفه ویدئو کدوم استادو میبینی؟

منم از یازدهم شروع کردمشما برا فلسفه ویدئو کدوم استادو میبینی؟

عه منطقه چندی؟ تراز اردبیهشتتو اگه دوست داشتی بگو 

فلسفه ویدیو ندیدم خودم خوندم کلاس حضوری هم میرفتم  للبته من فلسفه درصد خوبی نزدم

ولی در کل سودیان استاد خوبیه

دوز چند؟

فکر کنم ۱۰

من گاهی دوتا میخوردم

روز و شب

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.