2777
2789
عنوان

آیا پرانول برا استرس خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 55 پست

شوهر من میخوره الان یکی دو سالی میشه بعضی وقتا که پرانولو مثلا واسه یک هفته نمیخوره میشه یه وحشی به تمام معنا اصلا نمیتونیم تحملش کنیم و اینکه قبل مصرف قرص  اینجوری نبود ولی بعدش که بدنش عادت کرد اینجوری شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس اینطوری که برا کنکور خوب نیس😔😔نمیدونم با این استرسم چیکار کنم

منم خیلی استرسیم در این حدم که الان شونه هام تقریبا پنج ماهه گرفتگی و درد دائم داره، با قرص روانپزشک هم خوب نشدم، استرس چیزیه که مربوط به افکارته... عرق های گیاهی مثل نسترن بادرنجبویه و بهار نارنج مثل اب رو اتیشن اما موقتین، ژورنال کن و سعی کن دلیل استرس رو پیدا و حل کنی

شوهر من میخوره الان یکی دو سالی میشه بعضی وقتا که پرانولو مثلا واسه یک هفته نمیخوره میشه یه وحشی به ...

خدابهتون صبر بده و انشاالله خوب بشن

شنیدم قرصای اعصاب نباید تا حد امکان خورد ولی برا یه روز بخوام یدونه بخورم فک نکنم بهش عادت کنم

منم خیلی استرسیم در این حدم که الان شونه هام تقریبا پنج ماهه گرفتگی و درد دائم داره، با قرص روانپزشک ...

شما برا کنکور قرصی نخوردین؟

علتش می‌دونم به خاطر کنکوره

دقیقا روزایی که آزمون دارم وقتی برمی‌گردم خونه انگار کوه کندم شونه هام و گردنم درد میگیره

خدابهتون صبر بده و انشاالله خوب بشنشنیدم قرصای اعصاب نباید تا حد امکان خورد ولی برا یه روز بخوام یدو ...

نمیخوای چند روز قبلش بخوری ببینی بهت‌میسازه یا نه یه قرصو‌واسه اولین بار روز کنمور بخوری یکم ریسک نیست بنظرت

شما برا کنکور قرصی نخوردین؟علتش می‌دونم به خاطر کنکورهدقیقا روزایی که آزمون دارم وقتی برمی‌گردم خونه ...

من بخاطر اطرافیانم استرسی شدم و درک میکنم کنکور هم خیلی تنش زاس... اون عرق های گیاهی عالین مخصوصا واسه خواب شب، ژورنال حداقل پنجاه درصد استرست رو کم میکنه(همینکه بنویسی مشکلات و ناراحتیات رو)، برو تو گوگل سرچ کن داروخانه مثبت سبز، بخش ارام بخش هاش برو، مکمل های گیاهی و بدون ضرر دارن و دکتر هم هست میتونی باهاش مشورت کنی بپرسی

خوبه من برا کنکور اردبیهشت خوردم ولی خیلیییی همچنان استرس داشتم اگه نمیخوردم دیگه چی میشد...

یبار از قبل تست کن حساسیت نداشته باشی

راستی خیلیم خطرناک نیست پدر یکی از دوستان پزشک بود خودش ب بچه کنکوریش میداد برا استرس 

دیگه جون بچه خودش براش عزیزترینه دیگه

من دکتر نرفتم ب داروساز داروخانه گفتم خودش داد راحت 

خوبه من برا کنکور اردبیهشت خوردم ولی خیلیییی همچنان استرس داشتم اگه نمیخوردم دیگه چی میشد...یبار از ...

سرگیجه یا حالت تهوع نداشتی بی حال چطور؟

مرسی گلم❤️

سرگیجه یا حالت تهوع نداشتی بی حال چطور؟مرسی گلم❤️

نه نداشتم ولی شکمم درد میکرد

در کل حالم خوب نبود کاملا رنگ و روم پریده بود

شاید قرص دوز بالاتر باید تهیه میکردم نمیدونم

انسانی هستید؟