neeeegaaaarrr مدیر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 303 عنوان همسریابی آدم و حوا | مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست کسی تاحالا رفته ،؟ تجربه داشتین؟ کاربری دست دونفره 1404/04/22 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 بیا ماهم ثبت نام کنیم من معرف تو بشم تو معرف من بشی 😂😂 😅😅اگه خواستی من شمارو ثبت نام میکنم ولی فک کنم مشخصات کامل بخواد فک کنم باید شماره مادرتو بدی مشخصات مادر هم نیازه من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 بیا ماهم ثبت نام کنیم من معرف تو بشم تو معرف من بشی 😂😂 شما چندسالته؟؟؟ من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
neeeegaaaarrr مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 303 😅😅اگه خواستی من شمارو ثبت نام میکنم ولی فک کنم مشخصات کامل بخواد فک کنم باید شماره مادرتو بدی مشخص ... اره مشخصات مادر نیازه اما شماره مادر اجبار نیست میتونی بجاش شماره کسی دیگه بدیمیخای باهم امتحان کنیم؟ من معرف شما بشم شماهم معرف من کاربری دست دونفره
nrgsi82 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 6096 نمی دونم شاید شانسمون همونجا بوده خدارو چه دیده. امتحانش ضرری نداره به هرحال بازم هرجور خودتون صلاحتونه انشاالله خدا بهترینارو برا همه و شما رقم بزنه و هرچی خیره
جینگولیی عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2551 جدی عضوی کیس هم بهت معرفی میشه ؟؟؟ من مشهدم چون شهر بزرگی هست خیلی آقا عضو هستناز نظر شرایط شغل و تحصیلات موارد خوب زیاد دیدم میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
جینگولیی عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2551 جدی؟مثلا شرایط خودت و طرف مقابلی که میخوای باشه میگی بهتون پیام میدن یا واسطه زنگ میزنه ؟ درخواست میدی یا میدن اگ قبول کردین تماس میگیرید میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
neeeegaaaarrr مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 303 درخواست میدی یا میدن اگ قبول کردین تماس میگیرید تاحالا شده خواستگاری حضوری هم بیان ؟؟ معرفتون کی هست ؟ کاربری دست دونفره
neeeegaaaarrr مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 303 درخواست میدی یا میدن اگ قبول کردین تماس میگیرید وقتی فرمت تایید شد مادرت که به عنوان معرفت هست باید باهاشون تماس بگیره برای احراز هویت . چه سوالاتی ازش پرسیدن؟؟؟ کاربری دست دونفره
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 اره مشخصات مادر نیازه اما شماره مادر اجبار نیست میتونی بجاش شماره کسی دیگه بدیمیخای باهم امتحان کنیم ... من معرف شما میشم مشکلی ندارم عزیزدلم ولی خودم ثبتنام نمیتونم بکنم از برخورد خانواده م میترسم از نگاهاشون از فکری ک درموردم میکنن از قضاوت شدن من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
nrgsi82 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 6096 درخواست میدی یا میدن اگ قبول کردین تماس میگیرید خود آقاپسر یا واسطه و خانواده هاشون؟
neeeegaaaarrr مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 303 من معرف شما میشم مشکلی ندارم عزیزدلم ولی خودم ثبتنام نمیتونم بکنم از برخورد خانواده م میترسم از نگاه ... میترسم کسی معرفم بشه اونا بفهمن کاربری دست دونفره
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 میترسم کسی معرفم بشه اونا بفهمن اونا کی هستن؟؟؟ من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
neeeegaaaarrr مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 303 اونا کی هستن؟؟؟ منظورم همون برنامه هست کاربری دست دونفره
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14265 منظورم همون برنامه هست متوجه نمیشم عزیزم یعنی اون آقایی ک قراره باهاش ازدواج کنی؟؟؟ من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
neeeegaaaarrr مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 303 متوجه نمیشم عزیزم یعنی اون آقایی ک قراره باهاش ازدواج کنی؟؟؟ درخواست دوستی بده کاربری دست دونفره