2777
2789
بیا ماهم ثبت نام کنیم من معرف تو بشم تو معرف من بشی 😂😂

😅😅

اگه خواستی من شمارو ثبت نام میکنم ولی فک کنم مشخصات کامل بخواد 

فک کنم باید شماره مادرتو بدی مشخصات مادر هم نیازه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیا ماهم ثبت نام کنیم من معرف تو بشم تو معرف من بشی 😂😂

شما چندسالته؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅اگه خواستی من شمارو ثبت نام میکنم ولی فک کنم مشخصات کامل بخواد فک کنم باید شماره مادرتو بدی مشخص ...

اره مشخصات مادر نیازه اما شماره مادر اجبار نیست میتونی بجاش شماره کسی دیگه بدی

میخای باهم امتحان کنیم؟ من معرف شما بشم شماهم معرف من

کاربری دست دونفره

جدی عضوی کیس هم بهت معرفی میشه ؟؟؟

من مشهدم چون شهر بزرگی هست خیلی آقا عضو هستن

از نظر شرایط شغل و تحصیلات موارد خوب زیاد دیدم

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

جدی؟مثلا شرایط خودت و طرف مقابلی که میخوای باشه میگی بهتون پیام میدن یا واسطه زنگ میزنه ؟

درخواست میدی یا میدن اگ قبول کردین تماس میگیرید   

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

درخواست میدی یا میدن اگ قبول کردین تماس میگیرید

وقتی فرمت تایید شد مادرت که به عنوان معرفت هست باید باهاشون تماس بگیره برای احراز هویت . چه سوالاتی ازش پرسیدن؟؟؟ 

کاربری دست دونفره

اره مشخصات مادر نیازه اما شماره مادر اجبار نیست میتونی بجاش شماره کسی دیگه بدیمیخای باهم امتحان کنیم ...

من معرف شما میشم مشکلی ندارم عزیزدلم 

ولی خودم ثبتنام نمیتونم بکنم از برخورد خانواده م میترسم از نگاهاشون از فکری ک درموردم میکنن از قضاوت شدن 

میترسم کسی معرفم بشه اونا بفهمن

اونا کی هستن؟؟؟

منظورم همون برنامه هست

متوجه نمیشم عزیزم 

یعنی اون آقایی ک قراره باهاش ازدواج کنی؟؟؟