2777
2789
عنوان

سلام خانوما♥️🙏بیاین حالم بده

76 بازدید | 22 پست

من قبلاً چند تا خواستگار داشتم منو پسند نکردن سر همشون احساساتی شده بودم تا قبل اینکه بفهمم نمی‌خوانم

بعد که می‌فهمیدم منو نمی‌خوان میرفتم سر خواستگار جدیدم

بعد یه خانومه بهم گفت تو کارت این چیزهاست که هی از این بپری رو اون!

گفت تو آدم کثیفی هستی بعد ازدواجتم میخوای خیانت کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما بودید ناراحت نمیشدید

اولا از فضولی خانومه بعدشم از تهمت خیلی زشتی که بهتون زده بود

ببین بعضیا روابط جنسی دارن با نامحرم ها

من نمی‌خوام گناهم رو کوچیک کنم

ولی می‌خوام بگم من همیشه نمازمو میخونم!

من هر روز یه سوره حفظ میکنم!

الان تو رشته معلمی درس میخونم!

بعد این خانومه سر اینکه به هم میزنم خواستگارمو بعد اینکه احساساتی شده بودم هی به من میگه خیانتکار!

خوب خوبه من بعد ازدواج طلاق بگیرم؟

تازه من به همم نزدم من فقط دیدم یکی انگار با خواستگارم رو هم ریخته ناراحت شدم یکم بی میلی نشون دادم

اون وقت این خانومه میگن تو خیانتکاری

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

قشنگ تو اون تاپیکه که اسمش (مامانمو رو لو میدم) تو پربازدید ها هست

اومده اسم من رو آورده میگه یه کاربر معروف میشناسم که اونم این کارست🥲

واقعا متاسفم

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه خیانتی .وای تو هم  عجله نکن  دلیل ناراحتی خواستگاراتو بپرس ساید مشکلش تو نیستی از چیز دیگه ناراحتن  .سعی کن زیاد رفت و تمد باهاشون بکنی   و  دایل کارهاشونو بپرسی .مطمن باش پسری که از تو خوشش نباد خیلی راحت بهت میگه تو پیس دستی نکن 

نگو از من خوشش نمیاد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
با همه خاستگارات روابط داشتی؟

روابط نه

من فقط ازشون خوشم اومده بود بعد دیدم دیگه نیومدن همین

ولی خودم پیش خودم خوب احساساتی شده بودم

موقع خوابم تصور میکردمشون اینکه بیان خواستگاریم و بعد خودم رو تو لباس عروس و اونا رو تو لباس دوماد تصور میکردم

بدنم گر می‌گرفت یا گاهی اوقات تو خواب پتومو بغل میکردم همین!

روابط نهمن فقط ازشون خوشم اومده بود بعد دیدم دیگه نیومدن همینولی خودم پیش خودم خوب احساساتی شده بودم ...

بعضیا مرض دارن میان هونه دختر خواستگاری بعد میرن که میرن بدون هیچ توصیحی به مادرت بگو زنگ بزنه بگه نتیجه رفت و امدتون چی شد  اصلا تو این جور موارد خجالتی نشید منم مامدرم زنگ زد پرسید گفتن تحصیلات دختر شما بالاتره پسرم قبول نکرده 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
روابط نهمن فقط ازشون خوشم اومده بود بعد دیدم دیگه نیومدن همینولی خودم پیش خودم خوب احساساتی شده بودم ...

این حسیه که همه دارن و خودشونو تو اون موقعیت قرار میدن

و دختر و پسر نداره.خودتو درگیر این مزخرفات نکن

دهن مردمو نمیشه بست

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

وا چه خیانتی .وای تو هم عجله نکن دلیل ناراحتی خواستگاراتو بپرس ساید مشکلش تو نیستی از چیز دیگه نار ...

به خدا که سر یکی از خواستگار هام خیلی زحمت کشیدم بعد دیدم نمیاد منو بگیره

بعد دیگه از اون به بعد هر خواستگاری اومد سریع تا می‌دیدم بیخیال شده رها میکردم فکرش رو

چون سر خواستگار اولم خیلی اذیت شده بودم میدونستم هرچی بیشتر بگذره بیشتر وابسته و اذیت میشم🙏🥲

یه جوری میگن انگار من دوست نداشتم بختم باز بشه

انگار من دنبال کثافت کاری هستم

من رو خراب جلوه میدن دلم میگیره

به خدا من زیاد به خواستگارهام باید اینکه اونها علت این نیش ها هستن گیر نمی‌دم زیاد بهشون تیکه نمیندازم با اینکه با احساساتم بازی کردن فقط میرم سر خواستگار جدیدم

ولی این خانومه بهم گفت تو کثیفی و دنبال این کارهایی

خدا که بهتر می‌دونه کی چی کارست والا

به خدا که سر یکی از خواستگار هام خیلی زحمت کشیدم بعد دیدم نمیاد منو بگیرهبعد دیگه از اون به بعد هر خ ...

دخترا زود وابسته میشن پسره باید دلیل اینکه نمیاد رو بگه   دخترم بتید سربع دل نبده .طبیعیه دیگه پسرا مبان خواستگاری خوشگل موشگل میکنن دل دخترا رو میبرن 😉

احتمالا تو از اونا بالاتر بودی که رفتن

بعضیا مرض دارن میان هونه دختر خواستگاری بعد میرن که میرن بدون هیچ توصیحی به مادرت بگو زنگ بزنه بگه ن ...

خواستگارام بیشتر میومدن جلوم ابراز علاقه میکردن رسماً نمیومدن خواستگاریم😔

ولی من بهشون اعتماد میکردم🥲

بعدتر که میرفتم همونجا می‌دیدم دیگه نیومدن

فقط در این حد بود که انگار با زبان بدن شون بهم کد میدادن

نه اینکه با هم صحبت کنیم😔

دخترا زود وابسته میشن پسره باید دلیل اینکه نمیاد رو بگه دخترم بتید سربع دل نبده .طبیعیه دیگه پسرا ...

چی بگم🥲

به دل هیچ کدومشون ننشستم😔🙏

خواستگارام بیشتر میومدن جلوم ابراز علاقه میکردن رسماً نمیومدن خواستگاریم😔ولی من بهشون اعتماد میکردم ...

پس نیومدن خونه؟با خانواده نیومدن؟

پس نیومدن خونه؟با خانواده نیومدن؟

نه فقط یه بار میومدن نگام میکردن و بعدشم دیگه پیداشون نمیشد اونم تو محیط بیرون😔

خواستگارام بیشتر میومدن جلوم ابراز علاقه میکردن رسماً نمیومدن خواستگاریم😔ولی من بهشون اعتماد میکردم ...

تجربه میشه دیگه تا رسمی نیومدن  خونه تون اصلا نگاهشونم نکن جواب سلامشون هم نده .دختر مجرد طفلی تا یکی نگاهش میکنه میره تو فاز عروسی 🤣میگه این از من خوشس اومده

حبیب تو سریال لیسانسه ها رو دیدی؟اونم همین طوری بود🤣

نه فقط یه بار میومدن نگام میکردن و بعدشم دیگه پیداشون نمیشد اونم تو محیط بیرون😔

نرو دیگه دوستم الان مردا به زنشون تعهد نمیدن میرن با به زن دیگه بعد تو انتظار داری یه پسری که نه میدونی کیه نه ننه اش کبه باباش کیه نه میدونی مجرد یا متاهل بیاد تو رو بگیره؟احتمالا متاهل بودن برای رکابط اون جوری میومدن میدیدن تو فازت ازدواجه میرفتن