2777
2789

من سه ساله کنکور تجربی میدم و واقعا شکست های بزرگی خوردم تا الان  مثلا با اینکه درصدام از پارسال بالا تر بود تراز کمتری داشتم ولی الان میشینم میگم خدایا اکه حق من نبود چرا فکرش رو گذاشتی تو ذهنم چرا گذاشتی انقدر بال و پر بهش بدم اینهمه تلاش اینهمه دعا کردم همش واقعا دوست داشتم یه جایی دستم رو بگیره میشه از خدا بخوایی یا جونمو بگیری یا لطف کنه اون چیزی که میخوام بهم بده ولی من توی تمام زمانی که درس میخوندم اعتقاد کامل به خدا داشتم در کنارش هم دعا میکردم خوشبحال کسی که سهمیه داره و تو آرزو های من زندگی میکنه پس خدا جونم وقتی به اونا کمک میکنی منو چرا بر میگردونی حتی بعضی ها میگن شاید خوب نباشه من میگم حتی اگه بدترین اتفاقات هم بیفته من میخوامش ولی هیچی نمیبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم ولی واقعا برام سوالهسه سال دبیرستان میخونی چند سالم پشت کنکور میمونینچ ...

نه خواهش میکنم شرمنده من جوابی ندارم بدم بهتون 

نه خواهش میکنم حلالی عزیزم

یه کاربر بود تو سایت بعد پنج سال ک اصلا باورش نمیشد قبول شد 

خدا کریمه عزیزم انشالله تلاش کن امسال قبولی 

دقیقا وقتی خدا یه چیزیو میخواد بهت بده می‌ذاره اونقدر سختی بکشی بعد بهت میده