2777
2789
عنوان

پشیمونی شوهرم

309 بازدید | 31 پست

از ازدواج با من چند روز پیش بهم گفت بدش اومد معذرت خواهی الان امروز باز گفت گفت از سگ خودمون پشیمون ترم 

من ن تو عقد مث بقیه طلا دارم هیچی ندارم ولی اصن هیچی نگفتم 

آرایشگاه هم نمیرم پولی خرج نمیکنم میگم شوهرم گنا داره

چند روز پیش خونشون بودم اصن بهم اهمیت نداد شما فک‌کنید تو خونه ای باشید ک با هیشکی جز همسرتون  راحت نباشید میرفت پیش داداش و خواهرش ب من اصلا اهمیت نمیداد 

امروز بهش گفتم من خیلی ناراحتم چون تو هر موقع میای خونه ما من به بهترین شکل ازت پذیرایی می‌کنم هواتو دارم کنارت می‌شینم باهات حرف می‌زنم که موقع احساس تنهایی نکنی ولی تو این کارو نکردی با اینکه من اولین بارم بود اومدم خونتون انتظار داشتم یکمی باهام مهربون باشی و بهم اهمیت بدی ولی این کارو نکرد خیلی ناراحتم چون من خودم تنها نشستم به در و دیوار نگاه می‌کردم بعدش گفت که من پشیمونم از ازدواج با تو برا همین بهت اهمیتی نمی‌دادم 

منی ک هیچ توقعی نداشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه بهش بگو خب الان پشیمونی چه کنیم ؟

دوم اینکه مراعات همچین مردی رو نکن زنی که خرج داره عرج داره 

در ضمن بابت این حرفاش به خودت حس بد نداشته باش میخواست از اول خودش چشماشو وا کنه به تو هیچ ربطی نداره 

اشتباه میکنی به خودت برس شیک کن بهش رحم نکن مردا زنای بیرحم رو بیشتر دوست دارن تو هم بهش اهمیت نده بیرون برو مثلا با خواهرات یا دوستان قرار پارک یا خرید رفتن بزار و خودتو شاد. وسرزنده نشون بده و در عین حال مغرور ببین چجور سگت میشه 

و اینکه خودت به خودت زیاد اهمیت بده شایدم پای خیانت وسطه

شعور ش صفره خدا بدادت برسه. چه نفهمه واقعا

شما هم عقدی ولش کن بده تحویل ننه ش

اگه ازدواج کردی اصلا بهیچ عنوان بچه دار نشو خون ب جیگرت میکنه 

بچه خیلی نیازها داره بیخیال میشه ذله ت میکنه خدای ناکرده

اشتباه میکنی به خودت برس شیک کن بهش رحم نکن مردا زنای بیرحم رو بیشتر دوست دارن تو هم بهش اهمیت نده ب ...

دقیقا اگه خودشو بهش وابسته نشون بده طرف فک می‌کنه چیز خاصیع دیگه نمیگه زنم دوسم داره که یه سری مردا جنبه محبت  و علاقه ندارن 

این رفتار خیلی بی‌احترامی بهت بود. اگه خودش پشیمونه باید مسئولیتش رو بپذیره. تو هیچ‌وقت نباید بخاطر احساسات و نیازهای خودت کم بذاری. از این قضیه بیشتر از این که به خودت آسیب بزنی، فاصله بگیر و خودت رو بیشتر درک کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!