2777
2789
عنوان

ریکوئست میدن بهم❓️

133 بازدید | 4 پست

من هر بار که از بیرون برمیگردم خونه و اینستام رو چک میکنم یه عالمه ریکوئست برام میاد . و موضوع اینجاست که وقتی پروفایل ها رو چک میکنم خیلیاشون رو بیرون از خونه گذری دیدم .

چجوری وقتی آیدی ندارن میتونن پیج رو پیدا کنن و ریکوئست بدن؟ 

من زیاد از اینجور چیزا سر در نمیارم ممنون میشم اگه میدونین به منم بگین🧡

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزم خوبین؟ 

تاپیک های روتین پوستیت قفل بود اومدم اینجا. میا جان یک سری محصول می‌خوام بخرم برند هارو می‌نویسم لطفا راهنماییم کن که کدوم بهتره 🫀 

نیاسینامید: کوزارکس یا اوردینری 

آبرسان فارماسی 

مرطوب کننده: درماتیپک یا لایت سیمپل 

فیس واش: تی تری فارماسی یا بایودرما 

ممنونم پیشاپیش ، اگه برای پوست مختلط محصولات دیگه ای هم سراغ داری بهم بگو ممنون میشم. 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سلام عزیزم خوبین؟ تاپیک های روتین پوستیت قفل بود اومدم اینجا. میا جان یک سری محصول می‌خوام بخرم برند ...

سلام قشنگم قربونت مرسی💕

نیاسینامید کوزارکس 

فیس واش بایودرما 

ابرسان و مرطوب کننده ها هیچکدوم اونقدر خوب نیستن . 

ابرسان و مرطوب کننده ایلیون _ تگودر_ سراوی خوبن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قشنگم قربونت مرسی💕نیاسینامید کوزارکس فیس واش بایودرما ابرسان و مرطوب کننده ها هیچکدوم اونقدر خ ...

ممنون عزیزدلم آرزوی سلامتی و موفقیت دارم برات🫶🙏💗

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ممنون عزیزدلم آرزوی سلامتی و موفقیت دارم برات🫶🙏💗

فدات مهربونم همچنین😘💕💕