رزیاroziya مدیر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9141 عنوان خوردن زمین در ماه نهم | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 32 پست من هفته ی اخر بارداریم هست امروز تو حموم خوردم زمین البته تا جاییکه تونستم دستمو گرفتم ب دیوار و شیر اب با ضرب زیاد نخوردم زمین ولی ترسیدم یکم چکار کنم؟ 1404/04/22 | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثمین_معماری عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 3866 تکون ها رو حس میکنم ابریزش و لکه هم ندارم فقط وقتی بلند میشم راه برم یکم درد دارم ک اونم کمربند بارد ... اگر این درد رو قبلا داشتی که خب میدونی طبیعیهاگر درد شدید یا انقباض داشتی برو دکتر ایشالا که چیزی نیست نگران نشو عزیزم معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
رزیاroziya مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9141 انشالله چیزی نمیشهاز این دفعه تو حموم دمپایی پلاستیکی نپوش یه دمپایی طبی بزار که لیز نخوری دمپایی هام نو بود و لیز نبود اصلا نمیدونم چجوری لیز خوردم قبلشم خیلی ناراحت بودم تعادلمو از دست دادم
رزیاroziya مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9141 اگر این درد رو قبلا داشتی که خب میدونی طبیعیهاگر درد شدید یا انقباض داشتی برو دکتر ایشالا که چیزی ن ... درد و وقتایی ک کمربند رو نبدم اره دارم اونم شکمم ول میشه ولی وقتی کمربند رو میبندم خوب میشهانقباض و درد ندارمفردا میرم دکتر امروز نیستش دکترم ممنونم