2777
2789

من قراره ۸۰ میلیون بدم بعد گفته میدم قیمت کنن بعد سود اقساطیش رو حساب کنن قیمت تمام شدش رو بگم .بنظرتون بده نمایشگاه حساب کنن چقدر میشه ؟صاحب کارم ماشین دست دومشو پراید هشتاد و هفت سایپا اقساطی بهم میده قیمتش چقدر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر فرض شما ۱۰۰ میلیون پول باقی مانده که باید پرداخت کنین به حساب ۷ درصد سود 12 ماهه پرداخت اقساط  این شکلی میشه:

ماه اول 8.۳  اصل پول + ۷  سود

ماه دوم ۸.۳  اصل پول + ۶.۴ سود 

ماه سوم ۸.۳ اصل پول + ۵.۸ سود

ماه چهارم ۸.۳ اصل پول + ۵.۲۵ سود

.

.

.

ماشینش ۸۰بیشترنمیارزه  حالاتا۱۰۰بده خوبه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بستگی به ماشین داره بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ قیمت میدن

بهم گفته بود ۱۸۰ اونقدر اونقدر نی می سایت گفتن گرونه رفتم گفتم ببریم قیمت بزارن .اونم گف با سودش ببینیم چقدر میشه میترسم این دفعه بیشتر بشه