2777
2789
عنوان

کار این عروس درسته یا نه

138 بازدید | 5 پست

لطفا بی قضاوت و سوگیری جواب بدید 

من فقط برام سواله . حمله نکنید به تو چه و اینها...

ایشون شوهرش رو برای کار تشویق کرده ۱۰۰۰ کیلومتر بره دورتر 

و مدام شوهرش میگفت با این زن به همه چی رسیدم و ای عروس خانم به شوهرش میگفت من هواتو داشتم تو هم هوامو داشته باش 

با این افکار و حرفا که گفته رفت ادامه تحصیل داد و الان واسه خودش کسی شده 

سه روزه  به گوشمون رسیده الان میخواد جمع کنه بره پیش شوهرش 

به شوهرش گفت تو خسته میشی بری بیای 

من میام اونجا 

در حالیکه به یکی  رسونده میریم جایی که مادرشوهرم حسرت پسرشو سالی یکبار داشته باشه 

الان تلفنی بهم گفته ما میریم ولی می‌آییم هرچند ماه نگران نباشید 

من مطمئنم میره و به زمام  دیگه نمیاد 

به نظرتون چطوری میتونه موریانه وار کارشو پیش ببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال عزیرم بچه ها واسه ما زندگی نمی‌کنند ما فقط تحویل جامعه میدیم و ذوق خوشبختی اش رو میکنیم 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

برادر منم ده ساله رفته  چیکارش داریم هر جور خودش دوست داره زندگی بکنه. مگه زوره

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.