2777
2789

2 سال تا 3 ساله ک جلوگیری ندارم باردار نشدم

تنبلی تخمدان داشتم ک رفع شده شوهرمم مشکل نداره یه پسر 5 سالم دارم

لتزول کلومیفن دوفامد امپول همه چیم امتحان کردم تحت نظر پزشک

دارویی چیزی سراغ ندارین معرفی کنین چه گیاهی چه شیمیایی

رژیم بگیر و پیاره ردیی کن هر روز  صبح ها سیاه دونه با عسل بخور. اخرشبم سیاه دونه با خرما بخور بخواب 

توی دوران پریکدی رحت رو با روغن زیتون چرب کن پلاستیک بزار و با شال ببند جاش گرم بشه. موقع دستشویی سعی کن اب ب واژنت نخوره اصلا خودتو نشو فقط واقعی ک دفوع داری بشور. ی دوماهی رعایت کن 

۵ روز از پریودی ک گذشت اطراع ناف و تخمدان و رحم رو باد کش کن .

روز ۷ ک پاک شدی تخ مرغ محلی زردشو بزار روی نوار بهداشتی و بشین روش ک روی واژنت بچسبه.

انشاالله زودی ب لطف الله حامله شی

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقی نداری؟ 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

رژیم بگیر و پیاره ردیی کن هر روز صبح ها سیاه دونه با عسل بخور. اخرشبم سیاه دونه با خرما بخور بخواب ...

خیلی ممنون عزیزم حتما انجام میدم 

تخم مرغ باید وارد واژنم بشه تا چند وقت باید تکون نخورم؟ 

نه نرمالم چاق نیستم 63 کیلو هستم

عجیبه چندتا آزمایش بده زیر نظر دکترت یه مشکلی هست ک نمیشه

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍