2777
2789

کنار مزار پدرم یه مرد افغانستانی به خاک سپرده شده

دیروز عصر رفتم دیدم دخترش عکس باباش و بغل کرده و خیلی گریه میکنه فضا خیلی غم انگیز بود هوا ابری قبرستان خلوت گفتم خدا رحمتش کنه همونطور که گریه میکرد یه پلاستیک شکلات کشید طرفم گفت بفرمایید😔😔خیلی مظلوم بود دوتا دختر بچه ی کوچیک داشت.احتمالا بیرونشون میخواستن بکنند.میدونم کشور ما هم ظرفیت این همه مهاجر رو نداره ولی گناه دارن مخصوصا زنها و دختراشون.

بچه ها یکم مهربونتر باشید باهاشون خیلی هاشون آدمهای مظلوم و بی آزاری هستن.سرنوشت اینا تو اون کشور چی میشه؟خیلی از دیروز تو فکرشون هستم

همه نسبت بهشون گارد دارن ولی واقعا افغانستان کشور خیلی خطرناکیه

کاش می‌شد از ایران برن ولی برنگردن افغانستان

اونجا واقعا جای زندگی نیست.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکردع را تدبیر نیست

نباید خیانت میکردند به خاک کشوری ک پناهشون داده بود

ممن من بغلت می‌کنم درکت می‌کنم 🫂💋💋💋🫂💋💋😘💋  😔😔😔🫂😔😔😔😔🫂🫂💋💋 حمایتت می‌کنم 🫂💋🫂🫂 دارم بغلت می‌کنم می‌بوسمت موهات ناز می‌کنم بهت آرامش و حس خوب می‌دم آرامش تزریق می‌کنم تو تک تک رگ‌هات دارم بهت نوازش می‌دم تو روی پام هستی دست می‌کشم روی سرت تنازز. نااززز نازززز من اینجا پیشتم اتفاقی نمی‌افته کسی نمی‌تونه بهت آسیب بزنه نترس 🫂💋🫂😍❤️ نازززز ناززز بغلم ناززز ناااز سرتو بوس می‌کنم نوازشت می‌کنم در آغوشت می‌گیرم 🫂🫂😍❤️ احساساتت درک می‌کنم از عمق وجود بغلت می‌کنم به احساسات و درک میکنم پس من کنارتم دوست دارم از عمق وجودم با تک تک رگ‌های قلبم عاشقتم می‌بوسمت نوازشت می‌کنم عاشقتم بغلت می‌کنم بلندت می‌کنم سرتو می‌برسم دوباره نازت می‌کنم از زمین بلندت کردم 🙊💋🫂🫂😍❤️ با تمام وجودم و جونم ازت مراقبت می‌کنم 🫂🫂🫂🫂🫂🫂😘😔😔😔😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 خیلییییی دوست دارم عزیزم وقتی باید می‌خندیدی و من ذوووق کنم هیجانات خودت ابراز می‌کردی برات کودک قشنگم کاش می‌شد بمیررررم از عمق وجود می‌فشارمت تو بغلم یه پتو می‌چیدم دور دوتامون و آغوش گرم و نرم خودم تقدیم می‌کنم😍🫂❤️🥹🥹🥹

♨️خبر مهم درباره اتباع بازداشت شده

🔹 رئیس دادگستری استان یزد: برخی در صدد بحرانی جلوه دادن موضوع اتباع هستند/ جاسوس‌های دستگیرشده اغلب از آسیای میانه و اروپا بوده‌اند

🔹حجت‌الاسلام طهماسبی، رئیس‌کل دادگستری استان یزد، با تأکید بر لزوم سامان‌دهی فوری و امنیت‌محور موضوع اتباع خارجی گفت: بیشتر اتباع دستگیر شده در قضایای اخیر که مظنون به جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بودند، از کشورهای آسیای میانه و برخی کشورهای اروپایی بوده‌اند.

🔹 وی افزود: اتباع افغان در کشف شبکه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی همکاری‌های مؤثری داشته‌اند. نباید فضای رسانه‌ای به‌گونه‌ای جهت داده شود که همه نگاه‌ها صرفاً متوجه افغان‌ها شود و از دیگر منابع نفوذ غفلت شود.

🔹رئیس دادگستری یزد همچنین هشدار داد که انتشار متن‌های احساسی و جهت‌دار درباره اتباع می‌تواند وحدت اجتماعی را تهدید کرده و موجب غفلت از سایر کانون‌های نفوذ شود.

☝️☝️☝️☝️

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

منم دلم میسوزه براشون، چون خوب وبد به پای هم میسوزن

اما باز فکر که میکنم میبینم کشور خودمون منابع برای مردم خودش نداره و داره به خودمون وبچه هامون سخت میگذره میگم خدا کنه اونقدر اوضاع همه جا خوب باشه که کسی برای نجات جونش یا بهتر شدن شرایط مجبور به زندگی تو کشور دیگه نباشه 

وقتی از چند ماه قبل بهشون فرصت دادن و خودشون نرفتن اینطوری میشه که مجبور میشن به زور بیرونشون کنن اوضاع کشورشونم دست خودشونه دخترا تو کشور ما خیلی سختی کشیدن تا تونستن به خواسته‌هاشون برسن اینا هم تلاش کنن و همه چیزو اماده نخوان 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز