2777
2789
اشکال نداره فعلا بزار یه بانک که مطمئنی خودت ، بعدش شروع کن به اینکه چه جوری می تونی برای شروع کار و ...

فعلا که تو سپه ، سیستم درست شده میشه سپرده بست ؟ 

شما کجا حساب داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که تو سپه ، سیستم درست شده میشه سپرده بست ؟ شما کجا حساب داری

صادرات و مسکن ، سپه هم حساب دارم ولی توش چیزی نداره پول ، دوست مامانم حساب داره تو سپه چند روز قبل رفته بود گفته بودند سیستم قطع ،البته سمت ما ، ولی اگه حضوری بری بانک آره پولت نیاز داری راحت می تونی برداشت بزنی بریزی تو یه حساب دیگت

صادرات و مسکن ، سپه هم حساب دارم ولی توش چیزی نداره پول ، دوست مامانم حساب داره تو سپه چند روز قبل ر ...

خب وقتی سیستم قطع باشه نمیشه که سپرده رو بست 

حالا یسوال پولا سرجاشه ؟ همش نگران میشم🥺

خب وقتی سیستم قطع باشه نمیشه که سپرده رو بست حالا یسوال پولا سرجاشه ؟ همش نگران میشم🥺

سیستم بانک منطقه ی ما قطع بود ، ریسک نکن فردا برو پول تو انتقال بده یه بانک دیگه ، به فکر و خیالش نمی ارزه آدم یه اشتباه رو دو بار نمی کنه.

سیستم بانک منطقه ی ما قطع بود ، ریسک نکن فردا برو پول تو انتقال بده یه بانک دیگه ، به فکر و خیالش نم ...

اره حالا اگه نگن نمیشه فعلا سیستم وصل شه 

عین ادم درست حسابی حواب نمیدن ک

کلافه شدم واقعا😑

اره حالا اگه نگن نمیشه فعلا سیستم وصل شه عین ادم درست حسابی حواب نمیدن ککلافه شدم واقعا😑

بگو برای ذهن خونه میخوام صاحب خونه فشار آورده پول شو میخواد اول به کارمند بانک بگو قبول نکرد برو پیش مدیر بانک ، این جوری هم که میگی نیست برای حفظ آبروی بانک و اینکه الان کسی به بانک سوزه اعتماد نداره کارتو راه میندازن منم همیشه مبلغ های زیادی رو این جوری سریع جابجا می کنم