2777
2789

اومده بودن خونمون دخترخالم ۱۶ سالشه یه خواهر داره سندرم داون داره که ۱۴ سالشه اما شبیه بچه هاست 

خیلی خیلی ببخشید همش یه کارایی میکنه کارای جنسی یا که خجالت می کشه بگه و این کارو همش تکرار میکنه خالم چند بار به بچه تذکر داد که اینو از کجا یاد گرفتی کاره بدیه خیلی زشته اما دختر خالم بازم انجام میداد 

تا اینکه دیروز اومدن خونه ما 

کسی جز ما سه نفر نبود من رفتم اتاق داشتم مرتب میکردم اتاقمو دیدم دختر خاله بزرگم داره خواهر میزنه و یهو با شال میخواست خفش کنه همش تلاش می‌کرد خفه کنه 

رفتم گرفتم با هزار بدبختی کشیدمش این ور میگم چرا این کارو کردی میگه بازم داشت اون کارا میکرد انگار خود ارضایی نمی‌دونم چیه 

ادمو عصبی میکنه منم خفش میخواستم بکنم یکم بترسه 

میگه بازم این کارو میکنم حتی شده میکشم خسته شدم 

بنظرتون واقعاً انجام میده ؟

به خالم بگم ؟

برگام ریخته اخه 

عجیب بود برام 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

چه سخته نگهداریش و اون دختر ۱۶ ساله بیچاره هم داره اذیت میشه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول بنظرم پیگیری کنند که کی این کار رو به بچه یاد داده.....متاسفانه سو استفاده از این بچه ها زیاده.....و دوما بله حتنا به خاله تون تذکر بدید

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

به نظرم بگو ممکنه بلایی سر همدیگه بیارن و اینکه می تونن با مشاوره تخصصی تنش های بینشون درمان کنن

ولی مشکل اینه که مشخصه که تو رفتی گفتی به خاله ات 

به نظرم باید برای این یه فکری کرد

باید ببرنش روانپزشک یا روانشناس عزیزم، شما به چه حقی دلت میخواست خفه‌ش کنی؟ دارید میگید سندروم داون ...

من خفش نمی‌کردم که خواهرش داشت میکرد من رفتم جداشون کردم 

چند سالته شما 12؟؟خودت داری میگی مشکل داره اون خواهر احمق بی اطلاعاتش نمیفهمه شما که متوجه ای یعنی چ ...

عشقم من خفش نمی‌کردم اشتباه شده من جداشون داشتم می‌کردم 

چند سالته شما 12؟؟خودت داری میگی مشکل داره اون خواهر احمق بی اطلاعاتش نمیفهمه شما که متوجه ای یعنی چ ...

چرا بی احترامی می کنی عزیزم مطلب کامل بخون

من جداشون کردم خواهرش می‌گفت خسته شده میخواد خفش کنه