2777
2789
عنوان

امسال اوضاع نمرات داغون بود اما وقتی

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 50 پست
خودش کفت که مقداری بد بینانه است چون که برای اردیبهشت دیدی که تراز ها رو کمتر دادن حتی نسبت به تخمین ...

دیگه نه در این حد . سختی نهایی ها واقعا زیاد شده.من مطمعنم تراز نهایی رو قراره زیاد بدن.کنکور امسال زیاد سخت نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطرافم معدل بالا کم ندیدم البته کسی رو هم دبدم که با تراز کنکور خیلی بالا(بالای ۱۱۳۰۰ همه نمراتش ...

پاسخنامه ها جوری نبود که با صرف کنکور میشد خوب نمره آورد حالا من که ریاضیم ولی دوستی داشتم زیستش عالی ولی شده بود ۱۸ذ

پاسخنامه ها جوری نبود که با صرف کنکور میشد خوب نمره آورد حالا من که ریاضیم ولی دوستی داشتم زیستش عال ...

نه بابا این بنده خدا ها از روی خود پاسخنامه تصحیح کرده بودن ۲۰ میشدن ۱۷ دادن بهشون واقعا بد تصحیح کردن حالا اعتراض زدیم 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
من لعنتی عربی و فارسی و اینجوری شد کاش تو درسای ضریب پایین میشد حداقل

منم توی عربی و دینی و شیمی ! سلامت هویت هم البته کم شدم ولی خب زیاد موثر  نیست

بهمنی بیشتر نا امید میکنه ادمو. تخمین ترازش رو زدم بهم ۷۸۰۰ داد با اینکه همه منابع دیگه گفتن ۸۵۰۰

میشه بگید تخمین رتبه بهمنی رو از کجا میزنید تو سایت ک نیس و تخمین رتبه ش نزدیکه تقریبا؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

میگم منم نمراتمو میگم میشه بگین خوبه یا نه ( البته خوب که میدونم نیس ولی...) 

زیست 19.25 

شیمی و ادبیات 18

فیزیک 18.5

رياضی 19

دینی 17

زبان 17.75

عربی 18.5

𝑩𝒖𝒕𝒕𝒆𝒓𝒇𝒍𝒊𝒆𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒕𝒐𝒎𝒂𝒄𝒉

تجربی ای ؟ البته تو درسای دیگه هم کم دادن ولی راستشو بگم جرئت نکردم نیم نمره بیست و پنج صدم رو اعترا ...

اره بیست و پنج صدم ریاضی کم گرفتم اعتراض نزدم بیست و پنج صدم خیلییی ریسک داره