الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظور جو حاکمهما اگه سه تا معدل ۲۰ داشته باشیم ولی بقیه نمرات افتضاح باشن رتبه چهارم با کی پر بشه؟ م ...
من اطرافم معدل بالا کم ندیدم البته کسی رو هم دبدم که با تراز کنکور خیلی بالا(بالای ۱۱۳۰۰ همه نمراتش شده ۱۶ ۱۷ ۱۸ و بهش کم نمره دادن یکی هم اینطوری ندیدم چند نفر دیدم)
میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
بهمنی بیشتر نا امید میکنه ادمو. تخمین ترازش رو زدم بهم ۷۸۰۰ داد با اینکه همه منابع دیگه گفتن ۸۵۰۰
خودش کفت که مقداری بد بینانه است چون که برای اردیبهشت دیدی که تراز ها رو کمتر دادن حتی نسبت به تخمین خود بهمنی! برای همین تخمین معدل رو اینطوری داده که دیگه از این کنتر تراز نیاد …
میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
من کلا کنکورو از بهمن ماه یجورایی میشه گفت ول کردم. خیلی ناامید بودم اصلا حال خوشی نداشتم. ولی منبع خیلی سبز رو واسه همه درسام داشتم و راضی هم بودم درصدم میانگین 50 شد حدودا. البته من پایه قوی داشتم و سمپادی بودم. کلا همون خیلی سبزارم کامل نزدم متاسفانه :( ولی اگه میزدم احتمالا 15 20 درصد میومد رو درصدم