2777
2789
عنوان

امسال اوضاع نمرات داغون بود اما وقتی

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 50 پست
عزیزم درصداتو میشه بگی کتابکارها و اگه کلاسم رفتی لطفا اسمشونو بگو

درصدام میانگین ۷۰ بود

کلاس فقط زیست رفتم حضوری تهران

منابعی که خیلی راضی بودم

موج آزمون برای فیزیک و ریاضی 

ازمونیوم برای شیمی و ریاضی 

نشرالگو برای فیزیک و ریاضی و شیمی 

مبتکران شیمی 

ای کیو زیست 

وطن ای هستی من..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور جو حاکمهما اگه سه تا معدل ۲۰ داشته باشیم ولی بقیه نمرات افتضاح باشن رتبه چهارم با کی پر بشه؟ م ...

من اطرافم معدل بالا کم ندیدم البته کسی رو هم دبدم که با تراز کنکور خیلی بالا(بالای ۱۱۳۰۰ همه نمراتش شده ۱۶ ۱۷ ۱۸ و بهش کم نمره دادن یکی هم اینطوری ندیدم چند نفر دیدم)

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
فکر نکنم معدل ۲۰ داشته باشیم!!!!با این که نهایی های ۴۰۳ صدبرابر اسون تر از امسال بود ولی بازم معدل ۲ ...

نمیدونم ….بهمنی میگفت و معمولا دروغ نمیگه 

خب بهمنی دروغ نمیگه اون بچه‌هایی که این نمرات رو وارد کردن دروغ میگن

درسته شاید هم همینطور باشه … ولی من نمیخوام دلخوش کنم 

درصدام میانگین ۷۰ بودکلاس فقط زیست رفتم حضوری تهرانمنابعی که خیلی راضی بودمموج آزمون برای فیزیک و ری ...

ممنونم ❤😊

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
بهمنی بیشتر نا امید میکنه ادمو. تخمین ترازش رو زدم بهم ۷۸۰۰ داد با اینکه همه منابع دیگه گفتن ۸۵۰۰

خودش کفت که مقداری بد بینانه است چون که برای اردیبهشت دیدی که تراز ها رو کمتر دادن حتی نسبت به تخمین خود بهمنی! برای همین تخمین معدل رو اینطوری داده که دیگه از این کنتر تراز نیاد …

فکر نکنم معدل ۲۰ داشته باشیم!!!!با این که نهایی های ۴۰۳ صدبرابر اسون تر از امسال بود ولی بازم معدل ۲ ...

از یازدهما ۲۰ شدن

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

توهم منابع و دبیرات وبگو❤️

من کلا کنکورو از بهمن ماه یجورایی میشه گفت ول کردم. خیلی ناامید بودم اصلا حال خوشی نداشتم. ولی منبع خیلی سبز رو واسه همه درسام داشتم و راضی هم بودم درصدم میانگین 50 شد حدودا. البته من پایه قوی داشتم و سمپادی بودم. کلا همون خیلی سبزارم کامل نزدم متاسفانه :( ولی اگه میزدم احتمالا 15 20 درصد میومد رو درصدم 

𝑩𝒖𝒕𝒕𝒆𝒓𝒇𝒍𝒊𝒆𝒔 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒕𝒐𝒎𝒂𝒄𝒉