2777
2789
عنوان

چقد من بدبختم

116 بازدید | 14 پست

از من بدبخت تر نیست گوه تو این شانس و زندگیه من ، من اگه عن میشدم حال و روزم بهتر بود تا اینکه ادم شدم ،

بدبختی از این بالاتر که شوهرت عرضه نداشته باشه هزینه زایمانو در بیاره بعد برگرده بهت بگه نون زیاد میخوری پولامو خرج کردی هرروز میگی نون بخر 😑😑 اخه بگو بیناموس تو چرا و چجوری زن همچین مردی شدی و گذاشتی بچه دار بشین ، البته قبلش گرگی بود در پوست بره ، خرش که از پل گذشت و یه بچه گذاشت تو دامنم روی واقعیشو نشون داد خاک بر سره من کنن دعا کنین من بمیرم راحت شم از این زندگی که خودم کردم که لعنت بر خودم باد

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

اروم باش عزیزم.

حالا یه چیزی زر زده دیگه 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه آوردی وقتی پول زایمان نداری؟؟مسابقه اس؟؟ واقعا یه مادر شرایطرو نمیسنجه؟؟؟

نمیدونم به کی بگم که باور کنه من التماسش کردم دو سه سال اینده بچه نباید تو برناممون باشه ، به نظرت خودم میتونم خودمو حامله کنم؟ جلوگیری هم فقط به طبیعی اعتقاد داره

چرا بچه آوردی وقتی پول زایمان نداری؟؟مسابقه اس؟؟ واقعا یه مادر شرایطرو نمیسنجه؟؟؟

🙄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

طلایی چیزی داری بفروشی اگ شوهرت واقعا پول نداره

داشتم هممممشو دادم به خودش فروخت فردای عروسی

نمیدونم به کی بگم که باور کنه من التماسش کردم دو سه سال اینده بچه نباید تو برناممون باشه ، به نظرت خ ...

من چی بگم 

هر روز چند نفر مثل شما اینجا همینه مشکلشون بچه هم میارن

بعد میپرسی میگن شده دیگه یا در رفته

الان چند مدل جلوگیری هست که باید از دو تاش هم زمان استفاده کرد 

دیگه مرد بی پول بی پوله، اخلاق مگه مهمه برا بچه آوردن؟؟

اخلاق شد نون آب؟؟؟؟

مشکلی هست؟

الان دکمه داره که بچه رو دیپورتش کنه؟این حرفا چیه ؟ دنبال درد دله اسی 

الان دکمه داره که بچه رو دیپورتش کنه؟این حرفا چیه ؟ دنبال درد دله اسی

من حقیقت رو میگم یه وقت در نره بچه دوم 

تو نمیفهمی من منظورم چیه 

اتفاقا من دلم برای اسی بیشتر از تو میسوزه که این حرف رو زدم بلکه تلنگر بشه بچه دومی نیاره