از من بدبخت تر نیست گوه تو این شانس و زندگیه من ، من اگه عن میشدم حال و روزم بهتر بود تا اینکه ادم شدم ،
بدبختی از این بالاتر که شوهرت عرضه نداشته باشه هزینه زایمانو در بیاره بعد برگرده بهت بگه نون زیاد میخوری پولامو خرج کردی هرروز میگی نون بخر 😑😑 اخه بگو بیناموس تو چرا و چجوری زن همچین مردی شدی و گذاشتی بچه دار بشین ، البته قبلش گرگی بود در پوست بره ، خرش که از پل گذشت و یه بچه گذاشت تو دامنم روی واقعیشو نشون داد خاک بر سره من کنن دعا کنین من بمیرم راحت شم از این زندگی که خودم کردم که لعنت بر خودم باد
🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم به کی بگم که باور کنه من التماسش کردم دو سه سال اینده بچه نباید تو برناممون باشه ، به نظرت خودم میتونم خودمو حامله کنم؟ جلوگیری هم فقط به طبیعی اعتقاد داره
🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈