2777
2789

بچه ها اگه خونوادتون کلا با ازدواج کردن مخالف باشن ولی خودتون عاشق باشین و اون پسره همه چی تموم باشه همه جوره حمایتتون کنه و نیازی هم به اجازه خونواده نداشته باشین برای ازدواج با توجه به سن و فوت پدر و پدربزرگ،بازم قید خونوادتونو میزنید؟

نه هرگز نمیزنم. چون هیچکس نمیتونه به پای پدر و مادر برسه

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تحت هیچ شرایطی قید خانوادمو نمیزنم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نه تحت هیچ شرایطی قید خانوادمو نمیزنم

امضاتون خیلی زیبا بود👏🏻

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

امضاتون خیلی زیبا بود👏🏻

ممنونم گلم دیدگاهتون زیباس🌱

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چون غیرمنطقی هستن و به غریبه دختر نمیدن

اونوقت باید با یک مشاور صحبت کنید معمولا موثره نه اینکه قید خانوادتون رو بزنید این اشتباه بزرگیه بعدا آدم خیلی پشیمون میشه.